Angelica Lagergren

Sminktips

När vi var iväg på kryssning i veckan och filmade en grej till LOPPIevent (kom dit, vore så kul att ses!) fyndade jag en ny foundation på rea i taxfreen. Det var en kvinna som jobbade där som tipsade om den, annars köper jag alltid samma. Jag är så glad att jag köpte den här, för den är verkligen kanon!

sminktipsJag vill ha en foundation som täcker bra och sitter hela dagen utan att kladda. Den här från Estée Lauder är dryg som tusan och täcker riktigt bra. Ett minus är dock att flaskan inte har någon pump. Man måste ”slå” eller hälla ut foundation på handen eller svampen och då är det lätt att det kommer för mycket… Eller mot slutet – ingenting alls. Förutom det är den riktigt bra tycker jag. Mascaran är en Masterpiece Max från Max Factor, en favorit som jag ofta köper. Någon mer än jag som förbrukar en mascara i månaden? Minst.

Nu är jag på jakt efter ett nytt puder som mattar ner utan att lämna ansiktet mjöligt… Inte helt lätt att hitta. Tipsa gärna!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lollo

    Meen doppa en tops i och sedan dra den på lite olika stället i ansiktet innan du använder ” dutten” haha helt ärligt vad heter det? Ett tips är även att blöta toppsen fuktig innan du duttar den i flaskan så suger den inte åt sig onödigt mkt 🙂

  2. Isabelle

    Laura Mercier!!
    Mineralpuder i pressad form. Det är som Photoshop irl!
    Det finns på Cow parfymeri på NK eller vid Norrmalmstorg.
    Testa, du kommer INTE ångra dig

  3. uppochhoppa

    Jag gillar Lancome teint miracle som foundation, köpte första till bröllopet 2011 och är fast sedan dess. Tänkte innan ”det är väl inte så stor sillnad mellan typ Loreal och Lancome, men hey, det är det ju. Den har pump och är dryg och svinbra, hade nog inte fixat en foundation utan pump av just anledningarna du beskriver. Puder kan jag inte hjälpa krig, det har jag aldrig ägt något! 🙂

  4. Linn

    Jag har ett super tips!
    Make up store har en compact foundation som är suverän att ha ovanpå foundation som gör att ditt ansikte håller verkligen hela dagen och du ser silkeslen ut!

  5. Johanna

    Åh, jag har ett jättebra tips! Bare Minerals matte! Hur bra som helst! Sitter jättebra hela dagen och håller sig matt 🙂

  6. Tessan

    Jag köpte en ny mascara inför mitt bröllop i september 2013 & den ligger fortfarande kvar bland mitt smink, så ofta använder jag mascara, haha!

  7. Sofia

    Isadoras kompaktpuder är bra, finns lite olika varianter beroende på hur matt och täckande du vill ha. Annars har Yves rocher ett riktigt bra löspuder man borstar på som gör att sminket håller bra!

  8. Therese

    Jag sminkar mig aldrig och använder aldrig mascara. Men när jag väl gör de så använder jag ett puder från apotek hjärtat. Kostar 150kr. Tycker det är ganska bra. Men jag ”tål inte” smink. Får ”flottig” hud av de. Ser svettig och äcklig ut efter en stund. Jätte trist….

  9. Hanna

    Den foundationen är sååå grym! Köpte den inför mitt bröllop, satt som berget hela dagen! Jag har en budgetfavorit när det kommer till puder, Isador velvet touch compact powder i sheer transparent. Den är färglös så mattar bara ner och därför behöver man inte byta efter säsong, perfa! Tack för superbra blogg och podd!!