Angelica Lagergren

Barnens garderob

Som jag skrev tidigare i veckan har Alice och Philip i princip samma klädstorlek just nu. Tidigare har Alice haft sina kläder inne på sitt rum, eftersom hon sover där. Och Philip har haft sina kläder inne i vårt sovrum eftersom han sover där. Nu är dock planen spikad för en ny walk-in-closet och ett Philip/gästrum i den gamla. Och eftersom den nya walk-in-closet:en är aningen mindre än den gamla (sådär hälften ungefär) behövs det rensas, sorteras och effektiviseras lite. Det har jag och Philip gjort idag på förmiddagen och jag har fortsatt undertiden han sover sin lunchvila.syskonenlagergrensgarderobNu har bägge barnen sina kläder i Alices rum, eftersom Philip sover kvar inne hos oss ett tag till. Planen är som sagt att de ska dela rum på sikt. Men eftersom Philip inte sover hela nätter och alltid vaknar med ett skrik vill vi inte flytta in honom till Alice än. Men eftersom hans kläder är rätt tysta av sig får de sova där inne.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jossan

    Hej! Härlig blogg ni driver!! Måste fråga, min dotter (första barnet) o philip är lika gamla, hur är hans sovpass under dagen, sover han två gånger eller räcker de med en gång?

    1. Stefan Lagergren

      Hej Jossan,
      Om Philip åker bil blir det lätt att det blir två sovpass, vilket också är rätt skönt eftersom han inte älskar att åka bil när han är vaken. När vi är hemma håller vi på och trimmar in Philip i förskoletiderna. Dvs sovpass efter lunchen strax efter kl. 11. Han är ju supertrött strax innan 11 och från 18:30 men hans lunchvila är mycket lugnare. Lycka till!
      / Stefan