Angelica Lagergren

Tvillingpodden – Pippa med Persis

Vilka är våra frikort? Vad drömmer vi om? Var vill vi bo? Och vad tycker Stefan egentligen om att jag har tre (svenska!) frikort? Det och mycket mer får du svar på i veckans avsnitt av Tvillingpodden.

avsnitt88Du kan lyssna på avsnitt 88 och alla andra avsnitt av Tvillingpodden på itunes, i din poddapp eller på tvillingpodden.se. Glöm inte att betygsätta oss på itunes om du lyssnar därifrån. Och vill du får du gärna dela med dig av vad du gör när du lyssnar på oss. Lägg bilden på instagram och skriv #tvillingpodden Tusen tack, ni är bäst! <3

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    På tal om missfall så har jag fått tre stycken olika, en i vecka 20 och två i ca v 8. Om ni vill göra ett podd avsnitt om missfall så kan ni hojta till.

  2. au pair

    På tal om barnvakt. Vi hade ingen i vår närhet som kunde hjälpa oss. Vo försökte puzzla med jobb och skola dagis i mån den gick med 5 barn och obekväma arbetstider. (jag har fött 2 barn och han är pappa till 3, avskyr ordet bonusar m.m)
    Vi löste det genom att via internet hitta en underbar au pair som var här hela våren och kommer tillbaka på måndag. Hon hjälper oss 25 h i veckan och städar 15. Det har gjort att vi får så mycket mer tid med barnen och varandra. Dock ser många ner på det ganska ofta att vi inte klarar det själva
    tyvärr. Nu behöver våra aldrig få 6-17 dagar som förr på fritids och det är så skönt!

  3. Kikan

    Av någon anledning fick jag för mig att ditt frikort var Jesper Parnevik när jag läste rubriken. ??? Bytte förövrigt oxå frikort till Leo (Hade Robert Pattinson tidigare, som väl borde kallas Pattis då… Hahaha!) när jag hörde hans Oscars-tal nu senast och insåg att han har ett brinnande miljöengagemang. Det är ju hett om något. Kram! )Och tack för att ni förgyllde min försenade tågresa hem från första jobbdagaen efter semestern igår)

  4. Sandra

    De flesta gånger då folk pratar om frikort så brukar frikortet (med kändisens ständiga tillgång tränare, stylister, sminköser, osv) upplevas som glammigare/fräschare än personens partner. Men du Angelica är undantaget som bekräftar regeln! Det menar jag verkligen. Jag har naturligtvis ingen aning om hur hon är som person, men om vi enbart pratar utseende skulle jag välja ditt alla dagar om jag fick se ut som någon av er. Om vi pratar dina frikort har jag mer förtåelse… vem vill inte pippa med Persis, liksom? 😉 Haha!

  5. Elin

    Men du svarade ju aldrig egentligen på frågan om hur ni sparade till bröllopet… Är också nyfiken på hur man sparar ihop till ett stort bröllop!