Angelica Lagergren

5K, jobb och yoga

Oj vilken lång och härlig förmiddag! Philip väckte mig vid strax efter 06, då kändes det inte som att jag sovit på hela natten. Jag har tagit hand om honom två nätter i rad nu så det ska bli skönt att få sova i natt. När jag vet att jag ska få sova kan jag riktigt längta tills jag får krypa ner i sängen och somna snabbt.

Jag och Jessica slängde på oss träningskläder och körde appen 5K running (den som är gratis!) till kontoret. Jag behöver massa hjälp från henne inför mina två jobbveckor ensam (Hjälp! Det känns SÅ läskigt att jag ska ansvara för allt ensam som vi delat på innan. Men det ska nog gå bra). Jag gör ett inlägg i veckan om appen 5K, som en av Jessicas läsare tipsade om. Vi har testat den i lite mer än en vecka nu och båda tycker att den är kanon.

IMG_3445Det är Jessica som är min coach när det kommer till träning. Det är hon som ser till att träningen blir av, Jag sliter som ett djur när jag väl är igång men om jag hade fått bestämma själv hade jag hellre tagit sovmorgon de allra flesta dagarna… (Vi ses alltid innan 06 och tränar på vardagarna).

IMG_3463Efter träningspasset är det obligatorisk stretch. Jag är otroligt stel, i veckan blir det massa yogapass istället för löpning. Jag vågar inte ge mig ut ensam i spåret.

IMG_3458Nu har vi hållit igång den här intensiva träningen i en månad och det börjar kännas i kroppen. Jag känner mig starkare och piggare. Och mycket gladare!

IMG_3468Jag hann pussa och leka med Elsa innan jag gick hem till Stefan och barnen. Stefan hade gjort gröt och kokat ägg till mig, så himla snällt. Jag var beyond hungrig när jag kom hem från kontoret. Jag trodde att vi skulle vara klara på typ 30 minuter men det tog betydligt mycket längre tid än så.

IMG_3450Nu ska Elsa, Jessica och Ibbe åka ut med båten hela veckan. Saknaden kommer att vara stor, vi ses ju varje dag annars. Lilla busmunken satte ett par tofflor på händerna för att dörrmatten gjorde ont på fingarna. Så smart! Nu ska jag väcka Philip och möta upp Frida och Sophia och gå på barnkalas. Det ska bli roligt! Alice hade feber igår så hon får stanna hemma och vila upp sig. Idag är hon feberfri och pigg så förhoppningsvis kan hon gå till förskolan i morgon. Hon längtar dit nu!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Shit vad duktiga ni är och tränar och har er! Jag hade inte heller vågat springa själv så tidigt på morgonen. Men yoga är ju jättebra om du är stel. Jag var iväg på en yogaweekend med en kompis precis och kände mig helt mjuk och härlig när jag kom hem. Och öm i de inre musklerna på ett skönt sätt. Men den där känslan av mjukhet försvann tyvärr efter en natt sömn. Ha ha… Hoppas det går bra på jobbet utan Jessica 🙂