Angelica Lagergren

Poddklippning och tidning till tryck

NU har vi äntligen lämnat LOPPImagasin i tryckeriets trygga händer. Det känns roligt, pirrigt och skönt. Vi har jobbat länge med tidningen och jag är mer än nöjd med resultatet. Det är alltid en speciell känsla att få tidningen i sina händer sen. Jag har ju jobbat med tidning i hur många år som helst. (typ 10 år!) Jag startade min journalistiska karriär på en tidning som hette SOLO G (den finns inte längre) och jag var även redaktör för ett specialnummer av tidningen FRIDA. Nu senast har jag jobbat som redaktör på VeckoRevyn med världens bästa redaktion. loppi_magasinEna hörnan av tidningen! Det är första gången jag och Jessica gör en tidning tillsammans. Det har varit lärorikt och stundvis lite bråkigt. Vi behöver bli bättre på att samla oss och inte bli otrevliga mot varandra när det är stressigt. När vi inte har kniven mot strupen är vi hur snälla som helst mot varandra. När det blir kaos blir båda två otrevliga och stämningen på vårt lilla kontor är inte så nice.

Nu sitter vi däremot mitt emot varandra och dricker kaffe, lyssnar på musik och sjunger med. Vi är ett sjukt bra team när vi håller sams. Ingenting kan stoppa oss nu, det är en härlig känsla. Att säga upp mig från min fasta anställning är det bästa jag gjort i min karriär. Jag har sagt det förut men jag säger det igen, att vara egen är en dröm! lagergren_kontorKlänning från H&M och skor från Flattered.

Jag har även klippt klart poddavsnittet vi spelade in med Isabella Blondinbella Löwengrip. Ni är många som frågat efter det och det kommer förmodligen att släppas den 15 augusti. Jag lovar att skriva här när det är uppe. Det blev ett riktigt roligt, fint och intressant avsnitt om hennes förlossningar. tvillingpoddenNu ska jag fylla på min kaffekopp och jobba vidare med en annonstext. Jag dricker på tok för mycket kaffe… Jag blir helt darrig, men det är en rätt skön känsla, haha.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Förstår att det kan bli bråkigt när man är syskon och så nära… men det är nog eran styrka också, när ni håller sams som du säger. Jag tror att ni tjänar såååå mycket mer på det då än vad ni förlorar när det blir bråkigt. Hur som helst… ska bli kul att se resultatet. Heja er! 🙂

  2. Jessica paulson

    Hej! Jag har en dotter som är 6 mån (idag!hehe) och undrar vad ni ger era barn innan sovdags? Är det gröt,välling,havremjölk? Vad tycker ni funkar bäst, som era barn håller sig mätta på under natten? Tack för en grym podd, ni är så underbara att jag önskar vi kände varann! ?
    Ni verkar så genuint ödmjuka och underbara föräldrar, får massor av inspiration av er!! Både under graviditet, förlossning och livet med barn! ❤ En rolig grej: jag lyssnade på delfinsången på min förlossning också efter tips från er! Hihi kramar till er! ❤