Angelica Lagergren

Frågestund i Tvillingpodden

Inför nästa avsnitt av Tvillingpodden tänkte vi köra en frågestund och dessutom göra ett extra långt avsnitt. Ni är många som efterfrågat avsnitt som är längre än 30-40 minuter, så nu är det dags att försöka oss på ett avsnitt som är lite längre. I höst har vi planer att köra fler dubbelavsnitt tillsammans med andra poddare. Vilka poddar skulle ni vilja att vi spelade in med? Tipsa gärna! Och kommentera här om du har någon fråga du vill att vi ska ta upp i den stora frågestunden. Eller maila mig på [email protected]. Vill du veta hur långa vi är? Eller vad vi helst äter för godis? Vad vi har för politiska åsikter? Eller om vi uppfostrar våra barn på samma sätt? Fråga vad du vill så ska vi göra vårt bästa för att svara på frågorna.

header_tvillingpodden2 kopiaFoto Malin Troili 

Tänk att vi spelat in 87 avsnitt av Tvillingpodden nu. Det börjar närma sig 100 med stormsteg och det är verkligen dags att boka en lokal för den inspelningen. Globen känns inte rimligt (Jessicas önskemål) utan snarare någon biograf eller liknande. Jag ska kolla på det här när Jessica är tillbaka från sin semester.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Micaela

    Hur lyckades du och Stefan spara ihop till ert bröllop? Fick ni mycket hjälp från era föräldrar eller betalade ni allt själva? Vi har precis börjat drömma om hus och bröllop och tar gärna emot spartips!

  2. Lovisa

    Hej!

    Min fråga är; Vad har ni för mål med ert företag de närmsta 2 åren? Vore väldigt spännande att höra då ni är flamsiga i podden (vilket är så härligt!) men det verkar gå superbra för er så vore kul att höra hur ni tänker med ert företags utveckling ?

    Tack för en superhärlig podd!

    /Lovisa

  3. Helena

    Hejsan!
    Kul med frågestund. Jag undrar hur det är att ha två barn så tätt. Vi är väldigt inne på en tvåa men då blir det rätt tätt mellan vår son och hans framtida syskon. Många runt om mig är gravida och det får mig att längta ännu mer?

    Tack för en superhärlig podd och blogg

    Kramar

  4. Johanna

    Jag undrar faktiskt vilken skillnad det kommer vara på Jessicas & Angelicas uppfostran av sina ? Vem kommer vara hårdast? Curla mest? Mest överbeskyddande? Osv

  5. Caroline Nilsson

    Ååh, dubbelavsnitt med Josefin och Vanja vore MAGISKT!!! ? Men också med cirillo och cardell som är en ganska ny podd. Men de är också småbarns föräldrar och har varit med i Gravid vecka för vecka! Det skulle också bli ett toppenavsnitt tror jag!

  6. Jessica Paulson

    Hej! Jag har en dotter som är 6 mån (idag!hehe) och undrar vad ni ger era barn innan sovdags? Är det gröt,välling,havremjölk? Vad tycker ni funkar bäst, som era barn håller sig mätta på under natten? Tack för en grym podd, ni är så underbara att jag önskar vi kände varann! ?
    Ni verkar så genuint ödmjuka och underbara föräldrar, får massor av inspiration av er!! Både under graviditet, förlossning och livet med barn! ❤ En rolig grej: jag lyssnade på delfinsången på min förlossning också efter tips från er! Hihi kramar till er! ❤

  7. Emma

    1. Hur/var kan man läsa Loppi-magasin?
    2. Fick ni ”onda ögat” över att ni var väldigt öppna med att ni hoppades på att få flickor? (varför är det så känsligt att önska…??)
    3. Vad anser ni om att välja kön på sitt barn? Är ju inte tillåtet i Sverige men har förstått att det går utomlands.
    Ni är bäst!

  8. Lina Karlsson

    Så roligt!
    Jag har lyssnat på alla avsnitt 50-11 gånger nu.
    1. Jag undrar vad som hände med Jessicas hemlighet som hon skulle avslöja i något av dom första avsnitten?
    2.Hur berättade ni för varandra att ni va gravida ?
    Och hur noga va ni med vad ni åt ? Drack ni tex Cola ändå pga koffeinet? Eller ost eller så?

    3.Har ni någon gång varit oroliga för utveckligen av era barn, tex att barnet inte kunde sitta vid en viss ålder osv? Eller känt den hetsen från andra mammor eller pappor?
    4.Angelica, skulle ni inte kunna ha ett avsnitt där du berättar historien om relationen med din kille som blev dömd för misshandel?

    Stort tack för Tvillingpodden!

  9. Lina

    Så roligt!
    Jag har lyssnat på alla avsnitt 50-11 gånger nu.

    Jag undrar vad som hände med Jessicas hemlighet som hon skulle avslöja i något av dom första avsnitten?

    Hur berättade ni för varandra att ni va gravida ?
    Och hur noga va ni med vad ni åt ? Drack ni tex Cola ändå pga koffeinet? Eller ost eller så?

    Har ni någon gång varit oroliga för utveckligen av era barn, tex att barnet inte kunde sitta vid en viss ålder osv? Eller känt den hetsen från andra mammor eller pappor?

    Angelica, skulle ni inte kunna ha ett avsnitt där du berättar historien om relationen med din kille som blev dömd för misshandel?

    Stort tack för Tvillingpodden!

  10. ElinL

    Ser ni några tydliga likheter/skillnader mellan era barn? Alltså både syskonen och kusinen. Utseendemässigt tycker jag att alla är rätt lika. Vad tycker ni? Även i sättet, vad har dom för likheter och skillnader där? Kram på er och tack för den bästa podden!

  11. Theres

    Vad har ni för drömmar och mål rent affärsmässigt?
    Vart skulle ni vilja bo om ni skulle flytta?

    Sedan ville jag bara skriva och säga att jag gillar din klädstil. Skulle vilja ha din å isabella löwengrips garderob.

    På tal om poddar föreslår jag pernilla och sofia och alex och sigge ☺

  12. Alice

    jag hoppas denna fråga inte uppfattas som taskig, för det är inte avsikten:) Jessica håller ju på med en stor viktnedgång och jag såg ett före och efter foto på instagram häromdan, jag undrar om det bara är Jessica som har haft ”problem” med vikten eller Angelica också? varför/varför inte? kanske en ganska känslig fråga, men är själv ganska stor och ingen av mina syskon är det, jag ser absolut inget fel med att vara större 🙂 hoppas ni får en fantastisk dag, älskar er och eran podd

  13. Susanna

    Vad kul!!
    Mina frågor: vad föll ni för hos era män när ni först träffades?
    Har ni något mål i livet eller någon dröm?
    Älskar er podd ni är så himla mysiga, sjuka och sköna 🙂

  14. Jessica

    Jag vill höra om när Jessica var deprimerad och åt medicin för det! Jag är själv deprimerad sedan många år och äter mediciner för det och undrar hur hon hittade tillbaka. Och VAR hittar ni all er energi?! Var börjar man för att känna sig mer kreativ och aktiv?

  15. Cissi

    Josefin & Vanja vore kul att höra dubbelavsnitt med! Och Lillelördag.

    Jag undrar vad ni har för relation till era kroppar? hur är er självkänsla? När är den som bäst och när är den som sämst?
    Hur ser en perfekt lördag ut?
    Vad trivs ni bäst i för kläder?

  16. Malin

    Älskar frågestunderna! 🙂
    Har ni känt av något telepatiskt mellan varandra någon gång?Hade ni velat ha tvillingar själva? ?

  17. Martina

    Ja!! Älskar podden!! 🙂 Både flamsat och förlossningarna! Helt underbara!
    Tips på andra poddar att ha med? Ni är ju en klass för sig! Ni behöver inga andra! Men jag kommer lyssna oavsett! <3 positivt om ni hörs i andras poddar givetvis! Kanske någon förlossningsberättelse om för tidig födsel? Superintressant att höra mer om ivf eller liknande!

  18. Malin

    Härligt att ni kommit igång med träningen!! Märker du av din atros ngt nu när ni tränar? När man ser på gamla bilder på dig så ser man att du lixom Jessica har gått ner jättemkt i vikt. Varför vill du inte prata om det? Är väl bara positivt (i de flesta fall) tjänar ni bra på att blogga? Hade det kunnat vara er enda inkomst och ändå kunnat försörja er? älskar podden!!

  19. Elin

    Hej tvillingarna!
    Jag väntar mitt första barn och jag har en fråga till er. Kan ni ge mig era tre bästa tips man ska tänka på innan bebisen kommer? Såna tips ni skulle älskat att få höra innan ni fick barn. Puss, ni är BÄST! ??

  20. Emma

    Hej!
    Jag undrar ifall ni någon gång blir/har blivit oroliga över ert barns utveckling? När min son var liten kunde jag ibland noja över att han inte utvecklades som han skulle, att han började krypa/gå/prata mm senare än andra. Så himla löjligt att jag gjorde det, kan jag tycka i efterhand. Såklart utvecklas alla barn i sin takt och det är så olika men det är ju så himla lätt att börja oroa sig. Om ni har haft samma ”funderingar” & oro som jag, hur har ni hanterat det? Älskar er podd förresten, har lyssnat sen avsnitt 4! ❤️