En dag fylld av aktiviteter – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En dag fylld av aktiviteter

När barnen vaknade klockan 06:00 gick jag och Angelica en promenad med dem för att de inte skulle väcka hela huset och förhoppningsvis somna om. Philip gjorde det och sov i lite över en timme till, men Alice har hållit lågan uppe sen vi vaknade.

När resten av huset vaknade, fick barnen frukost och därefter fick morfar och Sussie passa alla små barn medan Lagergrens syskonskara med respektive tog en joggningsrunda ner till hamnen och tillbaka.syskonenlagergrenspringerSen dess har jag ätit den senaste frukosten någonsin sen jag blev pappa och nu äter Alice lunch, Angelica nattar Philip och när även Alice sover väntar det tennis på banan som ligger precis bredvid huset.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.