Ät av alla färger under en dag – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Ät av alla färger under en dag

Jag och Jessica pratade lite snabbt om kost och näringsrik mat i senaste avsnittet av Tvillingpodden. Vi har ju båda två börjat äta havregrynsgröt till frukost efter år av mackor. Jag känner mig piggare, starkare men främsta skälet till att jag bytt frukost är att jag känner mig mättare längre. Bloggaren Alexandra Bylund hörde av sig och skrev att det är bra att se till att tänka på att man får i sig av många färger under en dag. Så smart och härligt tänkt tycker jag! Nu har jag börjat se mat i färger och försöker så gott det bara går att få i mig av regnbågens alla färger under en dag. Idag har jag lyckats riktigt bra!  frukostEn del av frukosten i morse efter att vi bott på hotell inne i stan. Knäckebröd med ost, kalkon och massa grönsaker. Och melon! ;Mums!

ichaichaDagens lunch blev på Icha Icha i Mood-gallerian. Lax, ris och massa massa grönsaker. Ljuvligt! Jag önskar att vi hade ett liknande ställe i Åkersberga för en bra sallad här är riktigt svårt att hitta. Det blir lätt sallader med isberssallad som bas och lite grönsaker och nån kyckling.

Nu ska jag packa inför morgondagens resa till Torekov. Det ska bli så himla mysigt att åka på en weekend-semester med hela familjen. I morgon ska jag och Jessica ge oss ut i joggingspåret igen. Hon fick tips om en app som ska underlätta för träningspasset, jag återkommer med vad appen heter och hur den fungerade.. Ni andra som joggar, har ni några bra tips? Jag tycker att det är kul i ungefär 15 minuter men sen blir jag uttråkad. Kanske ska lyssna på en ljudbok?

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cathrin

  Ljudbok, podd eller bra musik i öronen eller en vän att prata med (men då blir det inte så högt tempo, hehe). Intervaller är bra för då blir det mindre monotont. Nya stigar och vägar piggar upp. Hur man kommer ut i spåret hat jag dock inget bra svar på. 😉

 2. Jonna

  Jag måste lyssna på musik, HÖG musik när jag är ute och springer. Sedan har jag mål och delmål att jobba mot. I augusti ska jag köra Kalmar Minitri (520 m simning, 18 km cykling och 4,2 km löpning) detta är ett delmål. Tränar alltså simning, cykling, löpning för tillfället. Klarar i dagsläget 7 km. Det stora målet är att klara milen i år. Men löpning är en färskvara, alltså måste man ut och löpa minst 2-3 ggr/veckan om det ska ge resultat och om man ska fortsätta orka!!

 3. Lina

  Jag brukar lyssna på er när jag springer, fast det blir kanske lite konstigt om ni ska lyssna på er egen podd ;). Kan rekommendera podden I nöd och lust, den är nästan lika rolig som er.

 4. Ida

  Jag använder Endomondo. Där kan man ställa in hur många gånger i veckan man vill springa och vilka förutsättningar man går in med. T ex hur många kilometer man redan springer i veckan. Sedan sätter den upp ett väldigt realistiskt springprogram för att man ska kunna springa längre eller snabbare och förebygga skador. Toppen!