Angelica Lagergren

Mot landet 

Nu är vi på väg till mammas kille Micke och hans hus med pool. Stefan ska till Fia och Axels golfhus så jag har båda kidsen. Ibbe, Jessica och Elsa är också med och jag är så glad att vår Volvo har extra säten längst bak, nu kan vi åka alla tillsammans. Dock blir packningsutrymmet minimalt så vi har köpt en takbox som nu är fylld. Jag ser det här som en minisemester. Jag trodde att jag och Stefan skulle hinna vara lediga tillsammans men han börjar jobba snart, och då ska jag vara mammaledig igen innan Philip börjar förskolan i september. 

Vi hörs i eftermiddag. Vi ska grilla hamburgare till lunch, mums! 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

    Hej på er!
    Ni som ändå rest en del – vi befinner oss vid Gardasjön och på tisdag ska vi bege oss hem mot Sverige igen. Vilka städer ska man besöka på vägen? Vi bilar, har med oss två små barn och tänkte ta oss hemåt på ca 2 veckor 🙂
    Tack för hjälpen!
    Kram <3

    1. Veddy

      Hej!
      Jag bor i Halsmtad, är det fint väder är det Superfina stränder här som Ni kan pausa i, tex östra stranden (lilla Köpenhamn är bäst om man har barn) som ligger vid motorvägen, annars frösakull som ligger strax efter Tylösand, superfint! Är ni sugna på stan kan jag rekommendera ett supermysigt matställe som beter Tillsammans för god lunch precis vid Nissan ☺️ För fika finns skånskan eller Brotoepagården som jag tycker är mysiga ställen att fika på☺️ Hoppas ni hittar något ni tycker om!