Angelica Lagergren

Alice 2 år

Här kommer massa bilder från Alices kalas som vi hade i söndags. Vi valde att bara ha släktkalas i år och inget kompiskalas som vi hade när hon fyllde 1 år. Alice var supernöjd med dagen och hon fick massa fina presenter.

P7171116

alicetarta

Hon hade önskat en Greta gris-tårta, så det fick hon! alice5

Vi körde på platsglas och papperstallrikar – skönt att slippa massa disk tycker jag. alicekalas12Jessica gjorde en skylt på dörren.

IMG_2355Elbilen blev en succé!

bilElsa och Philip tyckte också om den.

alice1

alice3

IMG_2363Alice fick en gurka som mamma och Micke odlat själva. Hon älskar ju gurka och blev så glad för den.

alice4Alice hade på sig en klänning från Ralph Lauren, samma klänning som hon hade på sitt kalas när hon fyllde 1 år.

P7171127

Vi försökte oss på en härlig familjebild…

P7171131Alice ville springa och leka istället.

P7171132Och Philip var inte heller så peppad på att vara med på bild. Två stolta och glada föräldrar. Jag tycker att livet som mamma bara blir roligare och roligare ju längre tiden går. Jag har svårt att ta in att båda ska gå på förskolan i höst, tiden går så snabbt. Philip blir snart ett år! Ett helt år! Det känns som nyss jag låg där i badkaret på BB Sophia och födde honom.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Vad fint ni hade gjort det! Åh, jag har jätteångest för hur vi ska göra för min son som fyller 9 på måndag. Måste göra fint men tycker att det är en supersvår ålder. Stor men ändå lite liten liksom… Svårt… 😉 Men ni hade verkligen gjort jättefint! 🙂

  2. Sanna

    Fantastiska bilder! Den översta på er 4 borde ni förstora och hänga upp i hallen så alla som kommer hem till er blir glada när de kliver in genom dörren 🙂

  3. Sofia

    Jag måste bara skriva att jag tycker ni verkar vara en sån underbar, kärleksfull, lite tokig och helt fantastisk familj! Verkligen ett mål för mig som än så länge är ogift och barnlös 😉 lyssnar på podden och har läst er blogg sedan start, och kommer aldrig sluta! Kram på er!