Angelica Lagergren

Blåbär inne

När vi hade kalas för Alice i helgen (bilder från kalaset kommer, jag har bara inte hunnit med) plockade mammas kille in två kvistar med blåbär från skogen. Jag tycker att det var så himla fint att sätta i en vas och Alice älskar att plocka blåbär. Den ena kvisten är tom nu, men den här ska hon få äta från i eftermiddag till mellisgröten.

blueberry Imorse hade vi slut på bananer till havrgrynsgröten så det fick bli knäckebröd med avokado och kalkon. Jag skippade dock kalkonen på bild för det passade inte in med blåbärsriset på bild, haha.  bluebrrysJag älskar blåbär! Snart är hela Ackos trädgård full av krusbär, det tycker jag också är så himla gott. Speciellt innan de är riktigt mogna och är sura. Mmm mmm mm.

elsaI början på veckan var jag barnvakt till Elsa när Jessica och Ibbe hade planeringsmöte angående sitt bröllop. Elsa satte på sig mina solglasögon alldeles själv, gulliga unge. Jag är så pirrig och glad inför deras bröllop. Det är lite mer än ett år kvar tills de säger ja till varandra. Jag är lika förväntansfull som jag var för mitt eget bröllop, det känns nästan som att jag ska få gifta mig igen. Minus alla utgifter, haha.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.