Angelica Lagergren

Stående hunden och husköp

Jag och Jessica träffades på hennes baksida i morse kl 07:00 och körde ett 30-minuters yoga-pass. Jag vet att Jessica hatar att göra stående hunden men jag tycker att den är härlig. Och den blir bara lättare och lättare för varje gång jag gör den. På bilden ser jag fundersam ut, men jag är helt avslappnad. Jag älskar yoga, det är verkligen min typ av träning.

morgonyogaAtt få yoga utomhus ger en extra energikick tycker jag.

yoga_hos_jessicaNöjd och glad efter dagens träningspass. 

alice_tredygnJag fick upp den här bilden på min timehop imorse. Idag är det två år sen vi fick komma hem från BB med lilla Alice. Jag ser tillbaka på den tiden som magisk. De första veckorna (månaderna) när vi var vakna på nätterna och åt godis och kollade på Dexter. Alice sov mycket, åt ofta och jag var så lycklig över att vi var en liten familj. Dock var det otroligt varmt ute och vi hade ett getingbo på vinden (bålgetingar!) så vi höll oss inne mycket under juli och augusti. Jag minns att jag tyckte att det var skönt när hösten kom och den där tryckande värmen försvann.

frukost_lagergrenEfter yogan tog jag en lång dusch och när jag kom ut från badrummet hade hela familjen vaknat. Perfekt! Då kunde vi äta en mysig frukost tillsammans. Alice åt gurka (och massa annat) som hon fått av mamma och hennes kille Micke som de själva odlat. Så himla god!

Igår var vi på husvisning och jag vill flytta nu. Vi vet dock inte riktigt hur vi ska göra så vi tänkte fundera lite till. Jag tycker att det är så svårt att veta om det är bäst att slå till nu eller om man ska vänta… Jag kan ingenting om husköp och lagfarter, så jag vill sätta mig in lite i det också. Det nya huset har ganska liten tomt men det känner jag passar vår familj bra. Varken jag eller Stefan har brytt oss det minsta om den tomten vi har idag. Jag önskar så att jag var trädgårdsintresserad men det är jag inte. Allt bara dör.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jill

    Liten trädgård är okej. Barn är ju överallt och leker så jag tror inte dom bryr sig.
    Så tänker jag iallafall som har pyttelite gräsmatta och mer berg och trädäck. Tycker att det är tillräcklig att klippa den lilla plätten som är.
    Fint och se bilder när Alice var spädis, så mycket minnen som kommer tillbaka från den varma sommaren för 2 år sedan. ❤️

  2. Caroline

    Åh husvisningar är ju det roligaste som finns! Jag är en riktig hemnetknarkare! ?
    Tittar ni på hus i Åkersberga? Vad med Jessica nu då?! ? Ni ska ju bo grannar!

  3. Alexandra

    Åh vilken gosig bild! Jag är också helt värdelös på trädgården och har kommit på att ett stort trädäck vore toppen, och så några krukor med fina växter i. Men så vill man ju ha den där härliga gräsmattan att sätta fötterna i… Men det är ju svinsvårt att få en fin gräsmatta… Eller så är det bara för att jag inte har gett det ett ärligt försök. Tänker att det är mycket nog att sköta växter (och barn) inomhus. Puh! En trädgårdsmästare kanske vore nåt… 😉