Angelica Lagergren

Träning är ju SÅ bra för mig

Nu låter jag som en vandrande klyscha men hallå världen! Träning är så himla bra för hela kroppen. Jag och Jessica satte ju igång att jogga förra veckan och vi fick även in ett yogapass tillsammans med Frida. Idag har vi varit och kört 45 minuter styrketräning och lite kondition. På gymmet behöver jag verkligen en träningskompis, annars går jag bara runt och såsar och tittar på folk. Eller fastnar framför tv:n och står och glor. Inte bra. Jag och Jessica spelade för övrigt in ett filmklipp i omklädningsrummet (kolla in det på instagram: angelicalagergren). Det var tomt där, så ingen behöver oroa sig för att vi smygfilmade snippor och tuttar.

trio_som_gillar_yogaEfter ett tidigt pass morgonyoga utomhus. 

Hur som helst, det jag ville komma fram till med det här inlägget är att jag mår så himla mycket bättre av att röra på mig. Jag hade (har) PMS förra veckan och i helgen, men den har varit lindrigare än vanligt (kanske inte om ni frågar Stefan…). Jag har dessutom mindre huvudvärk och jag känner mig liksom gladare och piggare. tvillingarnalagergren-1Jag och Jessica har en egen sida i träningstidningen Shape Up där vi testar en ny träningsform i varje nummer.

img_1051Saltyoga var riktigt härligt! 

Har du tips eller förslag på något du vill att vi ska testa på i höst och skriva om? Kommentera gärna.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Wow! Saltyoga… Aldrig hört talas om. Är det som att vara i sand typ? Eller är det något som är annorlunda från det? Ser ut som att ni står i sand 🙂

  2. Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

    Hela släkten här tränar så det står härliga till. En instruktör, en säljer träningsconcept, en springer, en yogar och en cyklar – men var lugn – vi äter mer gotta än någon annan och det står sällan alger och sallad på menyn. Att hitta en fin balans är såå härligt.
    Kram <3

  3. Jessica

    Styrkelyft! ???
    Jag kan introducera er för världens, enligt mig, bästa träningsform för att träna hela kroppen med bara 3 övningar på gymmet. .

    Och en (iaf jag) känner sig rysligt biffig och ball när en hänger vid de fria vikterna. ?

  4. Johanna

    SUP (standup paddle), crossfit, terränglöpning, klättring, dans, rodd, orientering.

    Känner lite att det inte behöver vara de allra tokigaste saker (typ som saltyoga) utan även kan vara helt vanliga grejer (som dans och orientering t.ex.) som fallit lite i glömska/skymundan från alla trender som kommer hela tiden men är så kul oxh folk kanske inte riktigt vet hur de ska göra nu i vuxen ålder.