Angelica Lagergren

Nytt avsnitt av Tvillingpodden

Måndag betyder nytt avsnitt av Tvillingpodden trots att det är semester, sommar och sol. Tänk, på 85 veckor har vi aldrig lämnat er lyssnare utan ett avsnitt. En gång kom ett avsnitt en dag sent, men det har alltid blivit ett avsnitt trots förlossningar och sömnlösa nätter. Jag tycker att Tvillingpodden är så himla rolig att göra, så för oss är det aldrig några problem med den. Jag klippet avsnittet varannan vecka och det fungerar riktigt bra att dela upp det så.

avsnitt85Veckans avsnitt ”Gräddtopp och pisseskydd”… Det är Jessica som har klippt veckans avsnitt och även döpt det. Eftersom det är sommar och du som lyssnar kanske är ledig bjuder vi på ett extra långt avsnitt. Hela 53 minuter.

tvillingarnalagergrenBästa tvillingen! Min nya tröja kommer från Lindex och byxorna köpte jag på Zara i Palma. Ett reafynd!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caro

    haha åh, så himla roligt avsnitt denna gång! jag kan svara på era mensfrågor :))) och frågor ni har om menskopp, jag älskar min!

    kram!

  2. Maria

    Om tårarna var närvarande när ni läste upp mejlet? Herregud så fint.
    Ni förtjänar allt beröm i världen. Måndagar har alltid varit min favoritdag och er podd gör den ännu bättre. <3

  3. L

    Här kommer lite beröm! Jag är vad jag vill kalla ”podberoende”. Jag lyssnar på en drös med podar, och har favoritdagar i veckan beroende på vilken pod som släpps den dagen. Nu har måndagar tagit över som favoritpoddag hos mig. Innan var det fredagar med fredagspodden och Alex och sigges pod, och torsdagar med veckans bläcka. Men nu är det alltså måndagar och tvillingpodden som toppar listan! Så härligt att ni blandar humor och allvar, och att ni tar upp ämnen som relationer, graviditeter och förlossningar för det tycker jag är extra kul. Keep up the good work! 🙂