Angelica Lagergren

Grattis Alice 2 år

Hurra hurra och grattis till vår älskade dotter idag. Tänk, idag är hon 2 år. Jag har varit mamma i två år och det har helt ärligt varit de bästa två åren i mitt liv. Det kommer upp ett inlägg med bilder från hennes absolut första dag i livet efter lunch. kalashatt Philip vaknade strax efter 06 så då gick vi ner och började fixa inför sång och frukost på sängen till Alice. partyhattSå gullig i kalashatt. Det är Alice som beställt kalashattar, rosa sugrör och Greta Gris-tårta. Stefan ska åka iväg vid lunch och hämta tårtan, ska bi spännande att se hur den blev.

grattisaliceHon blev jätteglad för Pippi-kortet. Jag vet att hon ska få en Pippi-peruk idag av Acko. Jag hoppas att hon kommer tycka om den! alice_birthdayHon började skratta när jag sa att hon fick dricka saft i sängen, så gullig! I paketet ligger ett bord som man kan ha vatten och små båtar på. Vi ska bygga ihop det och leka på baksidan efter frukosten.

bulletillfrukostNöjd och lycklig! Stefan filmade när vi sjöng så det kommer nog med i veckans avsnitt av Papparapporten. Nu ska jag lägga undan både dator och mobil och bygga med Lego med Alice. Jag tycker att det är minst lika kul som Alice tycker. Om inte roligare.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.