Angelica Lagergren

Bio med tvilling 

Jag och Jessica ska gå på bio nu, mitt på blanka dagen. Vi ska se livet efter dig! Så mysigt att umgås utanför jobbtid. Har någon av er sett den? Eller läst boken? Jag  har förstått att den är ganska sorglig. Passar mig perfekt med min vidriga pms. Skönt att få gråta lite av en riktig anledning. Inte bara för att äggen imorse var gamla eller att det var tungt att jogga idag. 

Vi körde nercabbat till Täby centrum. Bilen var inte parkerad där den brukar så jag trodde att den var stulen. Jag skrek ”helvetes fan” högt och sprang in till Stefan samtidigt som det kom tårar. Han sa ”lugna dig!!! Jag har ju sagt att jag ställt den på vändplan”. Men det hade han inte sagt, bara tänkt. Stor skillnad. 

Nu ska jag äta godis, dricka cola zero och njuta av biomörkret! Ikväll blir det kräftor och västerbottenpaj, bara jag och Stefan. Det var länge sen vi umgicks bara vi. Eller ja barnen kommer ju vara hemma men de sover förhoppningsvis när vi ska äta. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Sååååå bra bok. Grinar sällan till böcker (Harry Potter och Marley & Jag är 2 undantag) men tokböla… Måste se filmen….

  2. Stefan Lagergren

    Jag hade visst sagt det i samband med att jag frågade om jag skulle plocka ur golfvagnen, som ligger i baksätet, innan ni åkte eller om jag kunde göra det ikväll när barnen sover. Du svarade att det spelade ingen roll om den låg där eller inte… But hey, det var ju trots allt bara första delen av meningen….

  3. Fanny

    Japp! O ja grät hela filmen, alltså inte lite tårar utan ja fulgrät! Gjorde åt en hel förpackning näsdukar själv! Hahah hela salongen hade rinnande mascara när ljuset tändes:p

  4. Alexandra

    Haha, det där har jag gjort massor av gånger… fast när jag själv har parkerat bilen. Jag kör så ofta och mycket till samma ställen så jag glömmer liksom av ifall jag nån gång avviker från de vanliga platserna. När dagen är slut och jag ska hämta bilen, efter jobbet till exempel, så får jag panik för att bilen är borta. Helt borta. Tills jag kommer på att jag bara har parkerat på annat ställe… 😉