Angelica Lagergren

Mysigare sovrum med blommor

rosor_sovrumInför att tidningen mama skulle komma hem till oss och plåta i maj (gud vad tiden går fort! Den känns som förra veckan) köpte jag massa rosor och andra blommor som jag ställde i varje rum. Jag tycker dels att det doftar gott men sen är det så himla fint! Jag blir glad av blommor. Jag önskar att jag var en sån som köpte en ny bukett varje vecka för det är ju så härligt med färg och blommor… Jag kan ju såklart bli en sån som köper den där fredagsbuketten, men jag prioriterar alltid annat.

bedtimeSängkläderna kommer Inred.se och är i 100% lin. Riktigt ljuvliga att sova i! Jag och Stefan köpte dessutom äntligen stora hotellkuddar på Hemtex (de stora kuddfodralen är också därifrån) som ger sängen en ytterligare myskänsla tycker jag. Jag är sugen på att byta ut de vita gardinerna i sovrummet till riktigt mörkt blå eller grå. Jag ska kolla med Stefan om han går med på det. Jag tycker inte att det gör nåt att sovrummet känner litet, det är bara mysigt. Att måla sovrummet mörkare (det var vitt innan) är jag så nöjd med.

IMG_2027Gynning och blommor är en bra kombination!

platsbyggdbokhyllaVår platsbyggda bokhylla har Stefan gjort själv, jag tycker den är så himla fin. Det blir också lite extra fint när man gör det själv tycker jag. Eller jag skulle inte kunna göra det, men Stefan är (har blivit!) riktigt händig. Jag ser nu att vi skulle behöva byta några glödlampor… Den rosa fåtöljen kommer från Ellos.

Nu väntar en förmiddag på kontoret och sen en sushilunch. Jag längtar redan. Jag och Jessica möttes 06:00 i morse och sprang i 15 minuter och sen körde vi intervaller i backe. Riktigt jobbigt men härligt efteråt. Men jag märker att jag blir mycket hungrigare när jag tränar. Jag har laddat upp med ägg och bananer till mellis.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Vad kul med ett inlägg om inredning/ ert hem! Mer sånt! ? så himla fint! Vill också måla sovrummet i en grå färg…. Om jag vågar ! ?
    Kram

  2. Sarah

    Det är mycket som inte är bra för en här i livet. Bara du kan veta dina begränsningar och vad Du tycker känns bra och värdigt i livet! Starkt av er båda 😀 kram
    Sarah (Sessan på instagram^^)

    1. Angelica Lagergren

      Nej, jag vet. Men jag tycker att det är så sjukt deppigt att den här jäkla höften ska begränsa mig. Jag vill leva livet NU. Om det innebär mer ont får det göra det. 🙂 Kram A

      1. V

        Ja du gör som du vill så klart 🙂 Känns ju bara trist om du kanske får mer ont i framtiden och blir ännu mer begränsad.. Men hoppas att det inte blir så 🙂

        1. Mia (bakingbabies.se)

          Det är inte heller alltid så att löpning är dåligt för artros. Vi vet sedan länge att rätt doserad träning och belastning kam vända en artrosutveckling. Att bli rörelserädd och undvika träning är troligen ”farligare” än att träna något som eventuellt möjligen skulle bli ”för mycket”.

          Finns mycket intressant att läsa om just höftartros, träning och löpning, bland annat denna vetenskapliga artikel
          : http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3535123/?report=classic

          Heja dig Angelica!

          1. Mia (bakingbabies.se)

            Säg till om du vill ha något förklarat eller dylik, vet inte hur can du är att läsa sånt? Jag la den i alla fall på min lista över forskning som jag kan blogga om, kan återkomma när det blivit av!

  3. Lina - Bröllopsplanering och vardagslyx

    Jättefint sovrum! Jag är en sån som alltid vill ha en blombukett på matsalsbordet. Det blir så fint tycker jag. Oftast blir det en vanlig bukett från ICA men ibland lyxar jag till det och köper en riktigt fin bukett från en florist. Så härlig känsla tycker jag.

  4. Alexandra

    Ja vad fint det är med platsbyggda möbler! Jag ääääälskar också att ha blommor hemma men är dålig på att köpa det. Har alltid händerna fulla – men har bestämt mig för att skärpa mig efter semestern. 🙂