Angelica Lagergren

Tvillingpodden <3 Pappapodden

Äntligen är det dags för ett bonusavsnitt av Tvillingpodden tillsammans med Pappapodden. Ni kan lyssna på halva avsnittet hos oss och andra halva hos Pappapodden. Det var superkul att spela in med Nisse och Manne, det måste vi göra om. Vi pratar om hur det är att vara tvillingar, snoppstorlek, familjerådgivning, och om varför Jessicas kille Ibbe egentligen vill ihop med mig och mycket mer!

tvillingpoddenochpappapoddenVi har ju dessutom släppt ett helt vanligt avsnitt av Tvillingpodden, det kom upp i måndags.

Tavsnitt83Vi spelade in veckans avsnitt av Tvillingpodden på Jessicas baksida. Vi pratar bland annat om responsen från tidigare avsnitt om relationsproblem. Vi berättar även om hur det är att råka fisa i ett trapphus när man tror att man är ensam men inte är det och om Jessicas hemliga fantasier om Brody i Homeland. Ni hittar alla avsnitt av Tvillingpodden på itunes, acast eller i din poddapp.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Li

    Heja er! Lyssnade på avsnitt 82. Ville bara säga – GÖR DET. Gå i terapi om du är sugen (Angelica). Det ÄR läskigt, jobbigt och tidskrävande men du och ditt liv är VÄRT det. Det jag försöker säga är bara att om du tror det skulle vara bra för dig och din familj så är det säkert så. KÖR. Älskar er, ha en fin sommar!