Pappapodden och Tvillingpodden – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Pappapodden och Tvillingpodden

Oj vilken dag! Nu sitter vi på kontoret och ska jobba med LOPPI magasin. Som jag skrev innan tog barnens farmor och farfar hand om dem idag och de har haft så himla roligt alla fyra. Jag fick små filmklipp och bilder under dagen och sånt värmer verkligen.  lagergrenSprallgrodan och farfar i skogen. 

blonde_twins

Två pirriga och nervösa twins på väg till podd-studion.

pappapodden_tvillingpoddenVi började dagen i stan med att träffa Manne och Nisse på acast och spela in ett bonusavsnitt av Tvillingpodden. Halva avsnittet (på 30 min) hittar ni hos oss och då blir vi intervjuade av Pappapodden. Och sen hittar ni 30 min hos Nisse och Manne när vi ställer frågor om bland annat sex, relationer och snoppar. (Som vanligt alltså när vi två är med!).

boquerian_mood_gallerianEfter det åt vi lunch med Annika och jag plåtade henne till en grej.

bonnierSen var vi tvungna att springa på snabba små ben till Bonnier för att hämta en dator och en telefon till vårt sommarjobb. I morgon kör vi igång med det, samtidigt som vi ska avsluta LOPPI magasin. Heja heja!

angelica_lagergren_fridaVi planerade in hemresan med bästa Frida. Hon bjöd på smågodis och skratt, underbara människa! Vi bestämde att vi ska ses och äta frukost någon dag när jag är hemma från Mallorca. Det tycker jag är ett härligt sätt att umgås på, så kan man kicka igång arbetsdagen sen med massa positiv energi.

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    På tal om ingenting Angelica, du och din syster är alltid så välfixade med smink och hår. HUR har ni tid/ork/vilja att alltid se så snygga ut? Min unge klöser benen av mig varje morgon jag står framför spegeln så det blir alltid tofs och mascara. Tips på fix mottages gärna! Tack för en fin blogg och för att ni båda väldigt frikostigt delar med er av vardagslivet.