Angelica Lagergren

Leka i regnet

Precis när vi hade ätit färdigt lunch tidigare idag, sprang Alice fram till altandörren på baksidan. Hon hade under lunchen suttit och tittat ut mot baksidan och kommenterade att det regnade massor. Först skulle hon ha på sig sin solhatt, sen inte, sen ville hon ut och när vi tog bort grinden för altandörren kom hon på att man kan inte gå ut på sommaren utan sin solhatt. Så den åkte på, innan hon sprang rakt ut i regnet.syskonenlagergreniregnet1 syskonenlagergreniregnet2Vi tog med Philip ut också. Tänkte att det kunde vara bra med lite svalkande vatten mot hans varma hud. Och vilken hit det också var. Han försökte smita från oss gång, på gång, på gång. Men att plaska på Jessica och Ibbes utebord, var helt klart det bästa.

Philip är förhoppningsvis på bättringsvägen nu. Det verkar som att febern är på väg ner, i alla fall tillfälligt och han springer runt hela vardagsrummet i sin lilla Formel1-bil (som egentligen är Alices från början men som han får ha nu). Alice sitter i soffan och myser, så jag ska passa på att börja klippa lite i ett nytt avsnitt av Papparapporten.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. -Jenny-

    Men haha, tokgråter Alice på andra bilden? Skönt att Philip mår bättre.

    (Vår 3,5 åring har haft 40 grader i en vecka nu och jag avskyr när barnen är sjuka. Blir så hönsig. Nu har han i alla fall fått antibiotika och återhämtar sig förhoppningsvis snabbt. Fast nu får min sambo ta kampen om att få i honom medicinen tre gånger om dagen, hehe..)

    1. Stefan Lagergren

      Haha, nej. Vatten och Alice då blir det ingen gråt. Eller ja, kanske lyckotårar 🙂
      / Stefan