Angelica Lagergren

Massa fix inför imorrn 

Jag och Jessica har gjort en Ernst-krans som nu hänger ovanför bordet där vi ska sitta imorrn. Jag kände först att jag inte hade energi till det men Jessica övertalade mig. Jag är glad över det, kransen blev pricken över i. Jag har plockat massa blommor och stoppat ner i vår nya Klong-vas, en stor. Älskar den! Det är dock tur att vasen står ute, det hängde med både sniglar och myror från skogen. Om Alice hade varit vaken hade hon blivit så lycklig. Just myror är hon extra förtjust i. Hon säger ”guuuullig. Klappa” jag har försökt säga att de försvinner in i den eviga vilan när man klappar myrorna… Men det är svårt att förstå. Kling Klong! Massa belysning och vimplar. 

FFokuserad! Sov gott nu. Jag ska sova inne hos feber-Alice och vi håller tummarna för att hon mår bättre imorrn. Stefan kom precis på att han inte bloggat nåt idag, men han är också krasslig stackarn. 

/Angelica 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine

    Va fint ni gjort. HOPPAS alla vaknar pigga. Inte konstigt ni blir krassliga med lite sömn. Pussa lite extra på varann idag och tänk vilket TEAM ni är du och S. Kärlek ger kärlek. Man kan inte va arg eller sur på någon som ger en en varm kram och säger den andre är fin. Promise 🙂 Puss till er mina favvotvillingar!