Angelica Lagergren

Barnplaggsguiden börjar på LOPPI

Men JAAAAA! Så skrek jag rakt ut när jag såg att bästa Sheila ”Barnplaggsguiden” Nielsen också börjar blogga här på LOPPI. Fy tusan vad kul! Jag lärde känna Sheila ganska nyligen och hon är en fantastiskt härlig och rolig tjej. Vi har setts på flera tjejmiddagar och nu ingår hon också i LOPPI-familjen. Lyckans lycka! <3 Fina, grymma Sheila! Välkommen hit.

middag_berns_lagergrenDe här kvinnorna inspirerar mig så mycket. Sheila, Jessica, Fanny, Johanna och Bella. De ger otroligt mycket energi och skratt när vi ses. 

Nu ska jag ta en promenad till BVC med Philip som tyvärr sov dåligt inatt också. Men jag och Stefan följde era råd och gick inte upp med honom när klockan var 03. Vi turades om att vagga, sjunga och buffa, Efter nästan en timme somnade han äntligen om och sov till strax innan 07. Så skönt! Jag måste hela tiden påminna mig själv om att det här är fas som går igenom. Vi kommer att få sova igen men jag längtar verkligen efter den dagen… eller ja, natten. Det där suget efter bebis nummer tre försvinner helt perioder som dessa.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Vad skönt att ni hittade ett sätt som funkade bra för er i natt. Att komma överens innan är ju det bästa för vem är särskilt munter mitt i natten?!? Några såna här nätter så blir det bog bättre sen. Heja er!

  2. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

    Åh så kul att Loppi-familjen växer ❤️ Det är så otroligt skönt när man får sova hela nätter.. Nu när vår dotter börjar närma sig 5 år blir man ganska bortskämd, blir spännande att se den dagen vi får en bebis hur det är att gå tillbaka till vakna nätter och blöjbyten! Längtar lite samtidigt som det känns nervöst! ? kram

  3. Josefine

    BRA jobbat!! Några såna här nätter och han förstår att sova gör man och kanske han då sover 19-07 Det håller vi tummarna för! Snart får ni sova <3 KRAM