Angelica Lagergren

Se inte motgångar som ett stopp

Idag blev jag så otroligt inspirerad när jag intervjuade Claudia Galli Concha. Jag fick gåshud flera gånger under intervjun och det sa jag också högt. Efteråt sa Jessica (som också var med) att hon också hade fått gåshud och nästan börjat gråta av att Claudia var så peppig. Wow alltså! Hon sa så mycket bra saker. Jag är den negativa personen av mig och Jessica. När det kommer ett hinder tar det ganska ofta stopp för mig. Jag kan bli tjurig och ledsen och jag ska älta i en evighet. Jessica är inte som jag. Hon ser en motgång som ett problem som måste lösas. Och så pratade Claudia om motgångar också.claudiagalli_tvillingarnalagergren

Jag måste börja tänka mer så. Det är väl inte hela världen om allt inte går spikrakt uppåt hela tiden? Man måste ju testa för att lära sig saker. Vissa dager känner jag bara att jag vill vara fast anställt igen, och andra dagar känner jag att jag ju precis har börjat det här frilanslivet… Det är svårt det där tycker jag. Men nu gör jag ju det jag verkligen brinner för och jag klarar mig bra på de pengarna som kommer in. Det gäller nog bara att ha is i magen och lägga i en högre växel när man börjar tveka.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Till tvillingpodden! Blev tipsad av min syster (med sambo sen tio år, utan barn men sjukt intresserad av barn/barnliv) och jag är den äldre systern på 31 (sambo utan barn). Och jag lyssnade på alla era avsnitt som bestatt och kom ikapp på typ två veckor. Älskar er pod! Ni är helt underbara! Roligaste podden jag lyssnat på! Tack snälla! Efter att ha lyssnat på er så känner jag mig inte lika rädd för vaginal förlossning som jag alltid tänkt (om jag skulle få ett barn i framtiden). Ni är bäst! Tack bästa podden! PS min kille är från Åkersberga så hoppas på att se er när vi är där och hälar på hans päron!

  2. Hanna banana

    Hej!
    Jag älskar tvilligpodden och har lyssnat på alla avsnitt! Vill komma med lite konstruktiv och välmenande kritik. När ni lägger in jinglar (heter det så??), musik och liknande är det ofta jättehögt, så högt att det gör ont i öronen om man har hörlurar eller, om man lyssnar i bilen, måste sänka för att inte hörselskada sitt stackars barn! Det jag försöker säga är alltså, går det att lägga ljudet på en jämnare nivå så att musiken inte blir jättehög jämfört med när ni pratar?
    Förutom det så är podden fantastisk och jag skrattar högt åt er! Kram
    (Har skrivit exakt samma kommentar i Jessicas blogg, ville förmedla detta till er båda)

    1. Angelica Lagergren

      Hahaha Hanna. FÖRLÅT!!!! Jag brukar alltid be Stefan om hjälp att sänka jinglar men har helt ärligt glömt det nu några gånger. SUPERDUMT! Hoppas att du fortsätter lyssna iaf. Vi ska absolut sänka. KRAMAR Angelica