Angelica Lagergren

Svettigt på Ikea

Efter frukosten packade vi in barnen i bilen och åkte mot Ikea. Tanken var att vi skulle äta lunch där och sen skulle barnen somna i vagnarna. Så blev det inte. Istället var båda trötta och ville inte alls vara där. Eller Alice ville absolut vara där, men hon ville springa runt själv och det hade vi tyvärr inte tid med. Vi halvsprang igenom varuhuset och handlade det vi hade skrivit upp. Både jag och Stefan var helt svettiga när vi kom ut till parkeringen. Men vi träffade Bella och Odd och deras två barn inne på Ikea, så roligt att springa på varandra sådär. Vi har pratat om att bjuda in dem på middag, jag ska ta tag i det efter vi varit på Mallorca.

Det var länge sen vår baksida fick någon som helst kärlek, men nu är det dags. Vi ska ha ett litet midsommarfirande här nästa vecka så nu var det på tiden att vi gjorde någonting åt stöket.

lagergren_baksidaHär ska det fixas med växter (plast i år, eftersom ALLA växter alltid dör hos oss), en lång bänk och en lite mattor och kuddar.

lagergren_stokigtDen här hörnan stör jag mig allra mest på. Det är SÅ stökigt och smutsigt att det kryper i min kropp. Både jag och Stefan är peppade att få ordning och reda här. I morgon ska Stefan bygga någon form av trädgårdsbänk nere i hörnan när man kan ha förvaring av jord, verktyg och leksaker. Äntligen får vi användning för våra fina stolar igen. Som det är nu vill man ju inte sitta där, det är allt annat än mysigt. Jag skulle även vilja ha en hängmatta som man sitter i, jag har bara inte hittat den perfekta än.

Elsa_ettar

Idag har vi även firat älskade Elsa som fyllt 1 år. Massa bilder från kalaset kommer i morgon. Nu måste jag gå ut och gunga Alice och hjälpa Stefan på baksidan. Philip har somnat för natten. Hoppas att ni har en mysig söndag.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    förstår precis, jag var på tur med mina föräldrar och vi stannade till på Ikea – vilken annan grej att vara där utan barn… De där servetterna blev lite mer så billigt blev det ju inte av att ha tid där 😉

  2. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

    Visst är det kul att få ställa i ordning på uteplatsen! Jag är hopplös och lyckas aldrig plantera vackert i mina krukor ute så varje år åker jag till blomsterhandeln och lämnar in krukorna, pekar på vilka blommor jag vill ha och kommer tillbaka senare för att hämta upp de färdigpalanterade krukorna! Supersmart! Dock är jag inte heller så bra på att hålla blommorna vid liv så jag väljer alltid tåliga blommor! Kram