Angelica Lagergren

Kvällen i bilder

Middagen hemma hos pappa och Sussie igår var så himla mysig. Vi åt italiensk plockmat och som ni vet ÄLSKAR jag att sitta många runt ett bord. Den känslan är så familjär. Vi saknade dock min lillasyster som är i Spanien. <3 I nästa hus som vi bor i vill jag ha plats för minst 12 personer. Det är inte ofta man har så många gäster men ett sånt bord vill jag ha.

IMG_0801

Det pratades mycket om gamla minnen och farmor hade med sig massa gamla foton som vi fick titta på. Philip är en exakt kopia av hur pappa såg ut som liten.

angelica_stefan_lagergren

Jag hade på mig min nya blus som jag köpt från By Malina. Dock känner jag att den får åka på nästa gång jag jobbar, det är kemtvätt på den och den är nu en chokladfläck och lite köttfärsåsstänk rikare… Inte optimalt med små barn.

IMG_0827

Kidsen lekte med lego och min lillebror (som är Philips gudfar) blev firad för sin examen.

bjornen_sover

Vi dansade (klipp finns på min Snapchat: frulagergren) och lekte björnen sover. Alice tyckte att det var lite läskigt när jag var björn. Jag har ju en förmåga att spela över så jag förstår henne.

lasa_bok

Sussie läste böcker om Nicke Nyfiken till Allans stora lycka.

bymalina

När det var dags att tacka för oss och åka hem satte vi på båda barnen pyjamas i hopp om att de skulle somna i bilen…

sovaibilen

Det var dock bara Philip som somnade.

IMG_0860

Vi andra lyssnade på musik och pratade om hur fin kvällen varit. Som jag älskar min familj, jag är verkligen lyckligt lottad känner jag. Jag har ett gäng olika familjer som trots skilsmässor och separationer kan ses allihopa. det tycker jag är härligt. Igår blev det bestämt att vi i sommar åker en weekend till Torekov med pappa och alla barnen, så himla mysigt. Jag längtar! Nu väntar shopping på Ikea (vi ska fixa i ordning på vår baksida) och sen blir det kalas för gulliga Elsa som fyllt 1 år. Hurra, hurra, hurra! <3

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.