Angelica Lagergren

En dag på kontoret

tvillingpodden_kontoretFredagar är jobbdagar för mig och jag och Jessica susade iväg på våra cyklar tidigt i morse. Stefan var supersnäll och plockade fram min cykel och pumpade den. Jag trodde inte att jag hade en fungerande cykel men jo, det har jag. Det var som att få en present, haha. Körkort och bil är absolut en frihetskänsla men alltså jag fick ett lyckorus i kroppen när vi åkte fort som tusan i nedförsbackarna. Jag måste köpa en hjälm, det känns bara dumt att cykla utan. tvillingpoddenVi har skrivit en lång lista på saker som måste bli klara idag så det är bara att börja. Ibland skriver vi även upp klockslag när saker ska vara klara, så att man pushar sig själv lite extra. Jag älskar att bocka av i mitt kollegieblock när det är klart, bästa känslan!

Ikväll kommer Annika och Frans hem till oss och äter middag. Det bästa med att bo på landet är att gästerna oftast sover kvar. Jag tycker att det är så mysigt att även kunna äta frukost tillsammans. Vi ska kolla på boende till vår NYC-resa i höst, det börjar bli lite bråttom. Har ni tips på lägenhet att hyra för fem personer får ni gärna tipsa här i kommentarsfältet! Eller vet ni någon grym restaurang vi inte får missa? Tipsa, tipsa, tipsa!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jag tycker att ni ska köra på ett avsnitt där ni bara pratar engelska innan ni åker till NYC. Kanske kan ni ha en svensk som bor i USA som gäst eller träffa en gäst i NYC om ni har några lyssnare i NYC.

  2. Tanja

    En häftig måsterestaurang är ”Stardust”! Tänk er Grease in real life! Servitriserna och servitörerna försöker komma in på Broadway så alla är fantastiska sångare och dansare. Det är ju en hamburgarresturang men en mer underbar hamburgare har jag aldrig ätit! Rekommenderar ”Bee-bop-a-lula burger” ?

  3. Ilnaz

    Hej, tack för en såååå rolig podd!! Lyssnar alltid på er när jag är på promenad med barnvagnen 🙂
    Ville bara fråga när avsnittet med blondinbella kommer upp.. Eller är den redan ute? Trevlig helg!

  4. Johanna

    Buddakan i Meatpack är en stark rekommendation om ni inte vart där!
    Jag och maken fick ett restaurangbesök där i bröllopspresenten till vår bröllopsresa i augusti. Så coolt, häftig stämning, bra service och BRA mat och drinkar!

  5. Linn

    The view är en fantastisk resturang med roterande utsikt över hela NY! Något ni bara inte får missa?

      1. Malin

        Sånt här går jag igång på ? Enligt mina kriterier (ingen behöver hålla med såklart) bor ni inte på landet. Ni bor i en tätort där det finns nästan allt som behövs! Skulle ni däremot bo utanför Åkerberga (ca 5-10 km) då skulle jag nog kunna hålla med om att ni bor på landet! På landet finns det inte samma bekvämligheter, bussen går två ggr om dagen, mataffären är antingen en liten lanthandel eller så måste man åka in till närmaste stad o.s.v. Men som sagt, det är vad jag tycker. Tack för en mycket bra blogg ?

      2. Elin

        Det är ju en tätort – inte landet. Men man kan ju kalla det för det om man vill såklart men om det är ”landet” kan ju diskuteras 🙂

      3. Viktoria

        Håller med övriga. Ni bor i en tätort. Åk en mil utanför Åkersberga på en öde väg så får du se vad ”landet” innebär 😛