Angelica Lagergren

Barnrumsinspiration

Jag tycker att det finns hur mycket inspiration som helst till barnrummet på instagram. Ibland kan jag sitta och scrolla i evigheter och önska att jag hade flera hus att inreda. Just barnrum är verkligen roligt tycker jag. Ju större både Alice och Philip blir, desto mer tid är vi uppe i deras rum. Philip älskar bollhavet och Alice tycker om att krypa in i sitt tipi-tält och läsa böcker.

IMG_4407Gunglamm – Teddykompaniet, Tipitält – Lillaja.se, pläd – Ikea, förvaringspåse – Tellkiddo  

IMG_3876Alice på sitt 1-års kalas i bollhavet som hon fick från sin moster Jessica. Pölen kommer från NG Baby (det är den stora) och bollarna är från en leksaksaffär. Jag ska försöka få till några gulliga bilder med båda barnen i lekpölen.

IMG_4373

Såhär såg Alices rum ut när hon var nyfödd. Det är min gamla spjälsäng som hon sov i. Jag saknar hyllorna och klädlösningen vi hade i hennes rum. (från Ikea) Nu är det här rummet vårt sovrum, jag tycker att barnen behövde ett större gemensamt rum.

IMG_4375

På väggen hängde bilder på mig och den växande magen. Stefan tog en ny bild varje vecka med vår polaroidkamera som tyvärr har gått sönder nu.

IMG_6625

Jag tycker att det är fint att hänga upp klädesplagg på väggen som en inredningsdetalj. Min bröllopsklänning hänger i vårt hemmakontor.

Vill ni ha fler inlägg med inredningsdetaljer? Tryck på hjärtat och släng gärna iväg en kommentar.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.