Angelica Lagergren

Sexlivet 2.0

I veckans avsnitt av Tvillingpodden fortsätter Jessica att dela med sig av sina bästa sextips. Vi pratar om vad som gick fel när hon och Ibbe gick till familjerådgivningen för första gången förra veckan. Jag börjar även att gråta när jag inser att jag var tillsammans med massa killar när jag var runt 20, men de var aldrig ihop med mig. inte på riktigt. Jag var en mästare på att söka bekräftelse och den stora, bottenlösa håven ville aldrig sluta fiska. Det och mycket mer i veckans avsnitt!

avsnitt80

Vi är snart uppe i EN MILJON nedladdningar av Tvillingpodden, det är stort och känns så roligt. Tack att att ni lyssnar och tack för att ni delar med er av podden till era kompisar. Det betyder mycket! Lägg gärna ut en bild på instagram när ni lyssnar under #tvillingpodden

Tryck gärna på hjärtat! 

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Härligt poddavsnitt som alltid, ni är bäst!
    Längesedan man hörde Nettan? Saknar er härligt mamma i podden! 🙂

    Kram!

  2. Sandra

    Äntligen podd! Gillar era ärliga och härliga avsnitt! Tycker också ni gör det väldigt bra när ni intervjuar andra, det känns som att det blir på en bra nivå. Sådär lagom seriöst blandat med härligheter också! Om ni vill ha lite mindre kända mammor berätta om sina förlossningsupplevelser så får ni tjoa! Tror att vi är många som både vill dela med oss men också lyssna på varandra! Kram!

  3. Anna mamma till Vincent och Alex

    Jättebra poddavsnitt. Jag tror ni skulle passa mycket bra i radio. P3 har en hel del snuskradio också. Hehe! Lycka till jag håller tummarna för er:).Kram!