Angelica Lagergren

Idag gifter sig en av de bästa

Idag gifter sig en av mina bästa kompisar. Jag har smsat med Maria nu på morgonen och jag började liksom gråta av bara tanken att se henne där i kyrkan med sin blivande man. Jag älskar att gå på bröllop och när det är nära vänner som gifter sig är det extra magiskt. Maria och jag lärde känna varandra när vi gick i gymnasiet och efter några år ifrån varandra hittade vi tillbaka till varandra. Vi var aldrig osams eller så, det gick bara tid utan att vi sågs. Jag är så glad att jag och Jessica hoppade in i hennes ridgrupp nu under våren. Det har varit fantastiskt att få umgås med henne en kväll varannan vecka. Maria är en otroligt omtänksam och genuint snäll människa. Hon vill alla väl, alltid. Sen säger hon så mycket tokiga och roliga saker att det är svårt att inte skratta när man är med henne. Jag älskar dig Maria. Idag är er dag. Jag kommer finnas vid din sida för evigt.

maria_oskarsson_bestfriendMaria var en av mina tärnor när jag gifte mig. Vi har en hel del förflutet tillsammans på Stureplan, så det har blivit en och annan festnatt ihop. Vi åkte en helg till London (bilden längst ner till höger) och bodde på ett riktigt sunkigt hotell men gick på de finaste nattklubbarna. Vi älskade solpuder redan då som ni kanske ser.

En kärleksfull dag som den här tänker jag såklart mycket på mitt och Stefans bröllop. För er som vill se en film från dagen finns den här. Stort tack till Sofia Brattwall som gjorde den.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.