Angelica Lagergren

Håret blir bara ljusare och ljusare

När Alice föddes hade hon riktigt mörkt hår men för varje månad som går blir det bara ljusare och ljusare. Jag var också ganska ljus som barn men sen blev det faktiskt mörkare igen. Är det så att håret ändrar färg litegrann hela livet? Spännande hur som helst. Alices ögon är bruna nu (som mina) men Philip är fortfarande blå (som Stefan). Det blir spännande att se om han också får mina mörka ögon eller om de stannar kvar och är blå.

herrochfrulagergren

En nyfödd liten skruttmunk. Mitt hjärta värker av kärlek när jag tittar på den här bilden. Tänk att hon snart är två år och utvecklas så sjukt mycket varje dag.

Angelica_lagergrenochAliceDet är så mycket bus och påhitt i henne. Hon pratade mycket innan Grekland men det var som att något släppte där. Nu säger hon saker exakt hela tiden och blir frustrerad när vi inte förstår henne. Hon skriker ”Uuule uuule ule” väldigt glatt men det är ingen av oss som förstår vad det betyder. Vet ni? Det kan liksom komma när som helst och det är alltid med en glad ton.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Kan det vara olé från Nicke nyfiken, den där bandet sjunger och spelar ngn låt med Nicke? Min son som är jämngammal med Alice skriker nämligen också olé olé och det kommer från Nicke. 🙂

 2. Johanna

  De flesta är väl ljusare som barn och sen blir man lite mörkare när man blir vuxen. Tror det är vanligt också att man föds mörkhårigare och sen ljusnar lite under första året/-n.

 3. Carolina

  Kan det solen?

  Btw jag läste upp er lista på Alice ord för min sambo och han ääälskar order manou och hoppas typ på att vår dotter (jämngammal med Phillip) ska använda det ?