Förskolan är stängd – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Förskolan är stängd

I morse ställde jag klockan som vanligt och gick upp med Philip. Alice sov till strax efter åtta och jag fixade frukost. Jag hade en konstig magkänsla av att förskolan skulle vara stängd någon dag den här veckan eller nästa. Jag slängde iväg ett sms till min kompis Miriam som har barn på samma avdelning som Alice och skrev “Visst är förskolan öppen som vanligt idag?”. Men nej, det var den inte. De har planeringsdag och jag har helt missat att skriva in det i kalendern. Alice var så peppad på att träffa sina kompis igen men tyckte att det var helt okej att vara hemma och leka i alla fall, Philip är snorig och hängig men vi tog oss ut på en liten promenad efter frukosten..

lagergren_marmorbordPhilip vill bara stå upp hela tiden men har inte riktigt kommit underfund med hur han ska ta sig ner utan att ramla.

alice_gungar

angelicalagergren_gungarJag var inte alls beredd på att det skulle vara så varmt ute. Jag svettas som en galning när jag gick hem från affären. Nu har båda barnen ätit lunch, det blev korv, pasta och broccoli – en klassiker hemma hos oss. Nu har de båda somnat efter lite snurrande i sängarna. Världens snällaste Jessica var här och hjälpte till. Nu ska jag sätta mig i solen en stund och läsa och dricka kaffe innan eftermiddagens pass med kidsen börjar.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.