Angelica Lagergren

Mina barns mamma

Idag är det mors dag. Det finns två mammor som jag vill hylla idag, dels min egen mamma som varit med och gjort mig till den jag är. Men också mina barns mamma. Utan henne är jag inte hel, och utan henne hade jag inte haft mina två fantastiska barn. Det är hon som har skapat dem med sin kropp, denna fantastiska kropp. Hennes tålamod som står ut med mig och våra barns misstag. Hennes kompromisslösa integritet som inte tar någon skit och inte kommer låta våra barn ta någon skit. Hon som alltid finns där, lyssnar, tröstar, plockar upp och bygger ihop. Hon som stöttar, peppar, lär oss och får oss att växa. Hon som byggde denna familj med kärlek. Du, jag och Vi!IMG_5329/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.