Angelica Lagergren

Resfeber deluxe

Både jag och Stefan verkar ha resfeber och jag tycker att han är ungefär som han har varit när vi ska åka in till förlossningen. Stimmig liksom. Snigelaktig och ja, typ… vimsig. Han rör sig långsamt, säger konstiga saker, pratar i halva meningar och mumlar. Han säger att han är fokuserad och vet precis vad han gör och säger att han inte är stressad och inte har resfeber. OKEJ!

Jag kan i alla fall erkänna att jag tycker att det ska bli lite jobbigt/stressande/svettigt att flyga med två små barn hela vägen till Grekland. Han säger ”Åh nej VI har glömt det här eller det här” men jag tycker att det är han som glömt det, eftersom det stod på hans to do-list. Jag försöker i alla fall knipa ihop min näbb och låta honom stimma runt som en halvdöd fisk ifred. Huvudsaken är ju att passen, plånboken och barnen följer med. Resten löser sig nog på plats. Bild 2016-05-20 kl. 11.40

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Haha! Du försöker knipa och inte säga nåt men publicerar på bloggen istället. ?? Hoppas ni får med er allting! Kärlek!

  2. Josefine

    Det kommer gå SÅ BRA!! En som inte kan gå = TIPPELITOPP och en som kan uppskatta lite Youtube = HELT TOPPEN! Ni klarar det. Jag undviker alltid godis på planet åt barnen och belönar med glass vid landning för att slippa sötsaksrushen i flyget. Pepp och kram och GOD TUR!

  3. Li

    ”Stimma runt som en halvdöd fisk” hahahahaha spot on! <3 ha en underbar semester, saknar er redan!

  4. Lena

    Det kommer gå super! Hade ångest innan vi flög med vår 16 mån till NY men det gick så himla bra. Nu har ni visserligen två, men ni är ju flera vuxna på planet 🙂

  5. Lina - Familjeliv och vardagslyx

    Min sambo ger mig krupp när vi ska åka någonstans, gör 48 saker samtidigt, inget blir klart och i sista stund kommer han på att han måste göra något ”superviktigt” typ sortera sandpapper i garaget eller täcka över grillen om det skulle bli snöstorm i juni. Under tiden ligger halva packningen i bilen och resten kvar i huset. Barnen springer runt utan skor och jag får psykbryt på att inte få hjälpa till eftersom han ”har koll”. Jag svär, nästa gång vi ska på semester drogar jag honom och sätter honom i bilen dagen innan och packar själv.

  6. Madeleine

    Så sant. Vi reser till Berlin kväll och nu börjar jag bli nervös. Avskyr att flyga. Men det kommer gå bra för er och oss:) trevlig resa.