Angelica Lagergren

Hon snappar upp allt 

Nu får man verkligen passa sig för vad man säger för Alice snappar verkligen upp allt. Igår sa jag ”men vad faaan” och det härmade hon. Men ett faaan från en snart tvååring är gulligt tycker jag. Jag vet att alla inte tycker det men jag tycker inte att det är hela världen. Men, jag måste sluta svära rent allmänt. Det låter inte alls bra. Och jag vill självklart inte att Alice och Philip springer runt och skriker fan och helvete. 

Hur är det hemma hos er? Härmar era barn det ni säger och gör? 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Agnes

    Min pappa kallade min mamma surmutta vid ett tillfälle när jag var liten. Han trodde inte att min storebror hörde, men när jag skrek över att jag inte fick mat tillräckligt fort tittade han på mig och sa ”du är en riktig surmutta du, Agnes!”. Inte så poppis hos mamma ?

  2. Nina

    Jag har en 6åring och en som blir 4 i höst. Och jag svär alldeles för mycket och för ofta. Börjar nu sådär efter 6år bli lite bättre. Men det när den största grabben var kring 2 år tog han verkigen fasta på ett uttryck jag använde…. Vi har katter vilka absolut ska ut när vi sitter och äter, så de piper och krafsar på altandörren, allt för att få vår uppmärksamhet. Vid ett tillfälle så lackade jag ur och hävde ur mig ”Men håll käften Agnes! Det regnar ute så du vill ändå stanna inne!”
    Nästa måltid vi satt i köket och katten ville ut utbrister grabben. ”HÅLL FÄFFEN ANLES! Det regnar ute!”. Och den gör Mamman höll på att dö av skratt, såååå otroligt gulligt men sååå himla fel av en 2 åring att kunna… ?