Angelica Lagergren

All over the place

När vi ska gå ner till förskolan får Alice sitta i dubbelvagnen med Philip men när vi går hem får hon gå själv. Om hon fick bestämma skulle hon få gå till förskolan också, men då skulle vi behöva gå hemifrån väldigt tidigt eftersom hon är en nyfiken tjej som vill titta på och krama alla stenar, buskar, myror och pinnar. Igår morse sa hon ”Philip, hand. Hand. Haand!” och slet åt sig hans lilla hand. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, det var ett magiskt ögonblick. Känslorna var helt enkelt all over the place.

bugaboolagergren

Att få se lyckan i Philips ögon när Alice ger honom uppmärksamhet är otroligt. Det är en känsla jag aldrig tidigare upplevt. När jag var yngre kunde jag inte förstå hur mammor och pappor kunde stå och gråta vid skolavslutningar eller bli rörda över en kluddig teckning. Nu förstår jag. Att vara mamma till två barn ger mig mer än dubbelt så mycket kärlek. Det går inte at beskriva hur det känns när Alice är gullig mot Philip. I morse sprang hon runt och skrattade och skrek till Philip ”Ta mig, ta mig”. Då vill hon att han ska jaga henne. Nu kan han bara krypa/åla efter henne så hon är ju betydligt snabbare. Det ska bli spännande att se hur de leker när han också kan gå.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Alice verkar vara den finaste lilla skrutta man kan tänka sig, så genomsnäll och god. Fortsätt med det, ni gör det bra. Medmänskligheten idag har fallit till sjukt dåliga nivåer och det gör mig glad i själen att se en liten tjej på två år vara så himla… god, det ger hopp ♥