Angelica Lagergren

Spa by us

Igår var en riktigt intensiv dag inne i storstan tillsammans med min tvillingsyster Jessica. Vi startade morgonen med att jobba och förbereda för eftermiddagens podd-inspelning med Lotta Gray. Avsnittet med henne som gäst i Tvillingpodden kommer på måndag, mer om henne och avsnittet då.

Efter ett par timmars jobb kopplade vi bort alla jobbtankar och sjönk ner i en bubbelpool på Spa by us. Nu för tiden krävs det en hel del för att jag verkligen ska kunna slappna av och inte tänka på jobb, blogg, podd eller barnen. Jag upplever ibland att min puls alltid är lite hög, jag är alltid lite lite stressad. Men efter bubbelbad, tedrickande och två behandlingar var jag helt tung i kroppen. På riktigt avslappnad. spabyuslagergren

bubbelpoolspabyus

Jag ville liksom öppna munnen efter massagen och prata, men det gick inte. Jag var så avslappnad och trött. Jag valde en sportmassage och en ansiktsbehandling. Jag är inget stort fan av klassisk massage som mer är som smekningar. Jag vill att det ska kännas både under massagen och efter, och tro mig, det gjorde det av den här. Idag känns det som rejäl träningsvärk i hela kroppen.

spabyus

spabyusmassageHär inne blev jag både mjuk och len. Det var tre år sen jag gjorde en ordentlig ansiktsbehandling så man kan ju säga att det var på tiden… Jag ska börja unna mig behandlingar oftare, jag mår så himla bra av det. Och jag ska ta tag i träningen igen när vi kommer hem från Grekland. Yoga en eller två gånger i veckan kommer också få ner min höga puls.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.