Angelica Lagergren

Om vårt bröllop i Aftonbladet

För några veckor sedan var en reporter och fotograf här från Aftonbladet för att intervjua mig och Angelica om vårt bröllop på Tyresö slott inför en artikelserie. Artikelserien släpptes förra veckan men både jag och Angelica glömde bort att tipsa om den då. Så här kommer den. Här får även alla ni som undrade vad vårt bröllop kostade svar på frågan. Ni hittar artikeln genom att klicka här eller på bilden nedan. Under bilden finns även vår bröllopsfilm från dagen, som snart är uppe i över 20000 views på Youtube.

HEADER1-1024x721 2

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Jag älskar den här videon, jag gråtervsrje gång jag ser den! Så mycket känslor, lycka, nervositet och kärlek! Jag önskar jag får uppleva det ni har en dag 🙂

    1. Stefan Lagergren

      Jag tror personligen att parterapi är något som alla par borde göra för att underhålla relationen. Oavsett om man lagt 250tkr på sitt bröllop eller aldrig planerar att gifta sig. Men om du väljer att se det som något negativt får det stå för dig.
      / Stefan

  2. Fanny

    Jättefint:) men vet inte va ja tycker om att fria på någon annans bröllop, då e de ju deras dag o skulle kännas som man försöker stjäla av uppmärksamheten

  3. Johanna

    Jag såg reportaget när det kom ut. Jättefint reportage och ni verkar så fina tillsammans. Vi la också rätt mycket på bröllopet, 150k plus ringar och bröllopsresa, och det ångrar jag inte en sekund!