Angelica Lagergren

Parken Zoo 

Nu är jag hemma efter en heldag på Parken Zoo i Eskilstuna. Jag och Jessica var där och filmade åt Loppis youtubekanal. Alice, Frans och Annika var också med och Annika var en hjälte som hjälpte mig att passa Alice när jag jobbade. Vilken mysig dag vi hade! Som ni läste innan är Philip förkyld så jag ville inte ha honom utomhus hela dagen lång, så han och Stefan fick vara hemma. Men det var väldigt härligt att få vara ensam med Alice också.

parkenzooloppiJessica filmade och jag ställde frågor, så otroligt kul jobb!

parkenzoolekparkAlice och Frans lekte och lekte och lekte.

parkenzoomat

img_8296

popcorn

sockervaddLivets första sockervadd för Alice, hon åt en minitugga. Hon ville mest platta ihop sockervadden, jag förstår henne.

parkenzoo

parkenzoolotteri

surikat

Gulliga små surikater som kramas. Håll utkik på Loppis startsida efter filmklippet vi spelade in. Vi träffade så många roliga och inspirerande människor, bland annat Magnus Hedman, Vanja Wikström , Josefin Knave och Manne Forssberg. Jag och Jessica ska bjuda Manne på lunch inom kort, han ska coacha oss i podd och sälj. Ett tips är att lyssna på Pappapodden som han gör tillsammans med Nisse, den är riktigt bra. Nu ska jag lyssna igenom nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden och äta tacos till middag. Sen väntar en eller två timmars jobb innan jag ska hoppa i säng. I morgon kommer Aftonbladet hit och intervjuar mig och Stefan, vad det handlar om berättar jag mer om i morgon.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.