Angelica Lagergren

Vips så var en dag borta

Jag vet i ärlighetens namn inte riktigt vart den här dagen tog vägen. Förmiddagen fullkomligt flög förbi men vi hann med massor av saker. Vi handlade lite nya bodies, jag Alice och Philip, väggfärg, våtrumssilikon, fyllde på vinförrådet och sen var det lunch. Och eftermiddagen är liksom bara borta. Det enda vi gjorde var att ta en promenad till Karusellparken där vi gungade och åkte rutschkana alla tre. Nu är klockan 20.00 och det är full rullning med nattningar. Ja, jag hoppas på bättre blogglycka imorgon. Då är det grabbdag här hemma. Angelica och Alice åker till Eskilstuna Zoo och kollar på lite Lemurer.IMG_1934 IMG_1933/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.