Angelica Lagergren

Möhippa 

Frånvaron i bloggen idag beror på att jag är på en av mina bästa vänners möhippa. Vi har brunchat, ridit islandshästar och varit på spa. Resten av kvällen är såklart en överraskning för bruden. 

Jag vet inte vad jag får visa för bilder så det får bli de här två så länge. Hoppas att ni har en bra lördag. Jag tänker ignorera den elaka kommentaren jag fick på instagram om att jag är borta från mina barn igen. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Tycker du verkar vara en helt underbar och fantastisk mamma! Blir också inspirerad då jag själv inte har barn för framtiden då jag gärna hoppas på att fortsätta umgås med mina vänner och hitta på roligheter med och utan barn 🙂

 2. Hanna

  Men alltså nu får folk ge sig? Du är ju föräldraledig på dagarna och umgås hela tiden med dina barn?
  Jag tycker du verkar vara en helt fantastisk mamma Angelica, ignorera såna kommentarer.
  Jag som själv går i ”skaffa barn tankar” tycker det är jättehärligt att se att man som du kan vara en grym mamma till sina barn, men att man också ibland kan gå ut och roa sig då och då 🙂
  Kram

  1. Angelica Lagergren

   Tack Hanna, vad snäll du är. Ja, jag bestämde mig redan från början när jag blev gravid att jag ville fortsätta umgås med mina vänner. Ja, livet är annorlunda nu men det är fantastiskt på alla sätt och vis. Jag var bara inte beredd på att jag skulle få såhär mycket skit från andra kvinnor. :/ Kram A

 3. Mia

  Håller med ovan- skriv ingenting tillbaks när nån rapar ut sig löjligheter. Vad är det personen vill?- skapa ojyssthet, få plats och snack om dig och det är exakt vad hen får. Så lägg fokus på det och dem som har betydelse!
  Kram, ha en fin solig dag

  1. Angelica Lagergren

   Hej Mia, jag håller med dig men det är så svårt att låta bli. Jag var på väg att skriva ”Men håll bara käften” till kvinnan på instagram… men gjorde inte det. Jag ska lägga fokus på annat istället, men jag är bara så trött på alla elaka kommentarer jag får från andra tjejer och mammor. Kram A

   1. Mia

    Absolut..det är inte lätt. Det är svårt som det är att va ”civil” mamma gällande kommentarer
    . Som bloggare är det tyngre gällande att va i skottlinjen…
    Kram och styrka till dej!

 4. Elin

  Ett tips. Uppmärksamma inte de här människorna. Ignorera. Syftet är ju precis det. Och ta inte åt dig. Även fast binär föräldrar får man göra andra saker. Jag skulle kalla det sunt ❤️

 5. Susanne

  Fan va tradiga(skånska) folk e som gnäller!! Du är awesome! Klart du ska gå på möhippa/våra borta hemifrån när du känner för det !

 6. Lina

  Men SNÄLLA människor! Sluta kommentera andas privatliv som rör saker som ni ändå verkligen inte kan påverka! Själv ligger jag här ”ofrivilligt” borta från ena mitt barn för att jag nyss fött mitt andra. Men snopet nog så drog allt igång med en magsjuka som drabbade först mig så att värkarna satte igång, sen maken som då missade hela förlossningen, och inte får ligga med oss på bb heller. Nu har den jäkla skitbakterien smittat till höger och vänster så vi snart inte vet vart vi kan vara utan att riskera att bebis ska bli sjuk, det konstigaste av allt är att storasyster inte är sjuk. Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta, mer än att jag känner att det finns värre saker än att en kvinna är på en väns once in a lifetime möhippa en dag medan barnen är med annan familjemedlem, friska och glada. Njut! Det ska jag göra, dels här med lillebror på bb, men framför allt när vi alla är hemma och ingen är magsjuk längre så att vi får börja vårt nya liv tillsammans!
  Kram och tack för bra blogg <3