Angelica Lagergren

Mässing till hemmet

Jag tröttnar lätt på inredningsgrejer, tapeter och möbler. Jag vill hela tiden förnya här hemma och känner mig aldrig helt nöjd. Den känslan är rätt tråkig. Jag tror att det har att göra med att jag är van att flytta ofta. Jag har flyttat hur många gånger som helst i livet och sen jag flyttade hemifrån för typ 11 år sen har jag nästan flyttat varje år. Jag älskar att packa upp och göra fint i ett nytt hem. Ni är flera som har frågat varför vi rev ner den fina tapeten i vardagsrummet och det är för att jag tröttnade på den. Stefan ville ha den kvar, men jag ville ha det vitt igen.

IMG_7975 Någonting jag aldrig tröttnar på är guld och mässing, jag kan inte få nog. Jag beställde hem de här krukorna från H&M och egentligen är de alldeles för stora…Men jag vill behålla de i alla fall. Jag tror att vi har mässing i nästan alla rum här hemma och jag skulle gärna ha mer. Jag ville ju att badrummet här nere skulle vara i marmor och mässing men vi (eller nej Stefan) bestämde att vi skulle ha det vitt.

IMG_7967

Nu sover den här spralliga flippnosen och jag ska passa på att äta lunch och vila. Hans hår har blivit så himla ljust! När han föddes var det mycket mörkare. Jag har fortfarande lock för öronen och ikväll väntar ridning. Jag längtar! Jag hoppas att jag vaknar och är helt frisk i morgon, jag har en telefonintervju i morgon och jag håller tummarna för att jag hör bättre då.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexa

    Hej! Minns att ni skrev något inlägg om tallrik/bestick/glas (minns inte exakt) till barn som var så bra för det liksom ”satt fast” i bordet. Svamlar jag nu eller vet ni vad jag menar och vilket märke kom det setet från i så fall? 🙂

    1. Johanna

      Finns tallrikar med sugpropp under på ica maxi. Inte de finaste direkt men praktiska. Känns opraktiskt om besticken och glasen skulle sitta fast… De behöver man ju lyfta under måltiden… Men kanske finns det också.