Angelica Lagergren

Pass till barn 

Jag kanske drar på mig onödigt många pensionärspoäng nu men; vad snabbt veckorna går just nu. Det känns inte som att det var mer än en vecka sedan som vi stod på Finest Awards röda matta. Det känns som att det nyss var måndag och idag är sista jobbdagen för mig den här veckan. Jag undrar lite hur snabbt veckorna kommer att gå i sommar från och med måndag då jag är föräldraledig måndagar och fredagar. 

Bild från finest.se

Imorgon ska vi till Polisen för att ansöka om pass till Alice och Philip inför sommarens alla resor. Har ni några tips för hur man lyckas med en smidig passfotografering?

/ Stefan

b

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Våran lilla tjej var 3 månader när vi fixade pass, dom la henne på en vit filt och så bara tog kort. Gick väldigt smidigt. Jag var lite nojig för att hon skulle sova.. Men ikke hon hade öppet sina blå, rätt in kameran:)

 2. Jessica

  Jag var iväg idag och fixade pass till Freja som är jämngammal med Philip.
  Jag var jättemervös över att hon inte skulle titta in i kameran men det gick superduper. Dom har höga stolar/stegliknande grejer som hon fick sitta på och så hämtade hon en lång pinne med lite roliga grejer på som hon höll över kameran.
  Dom verkar ha grymma strategier för att det ska gå så smutt som möjligt att fota kids. Så mitt bästa tips är standardgrejerna, ren blöja, mätt och hyfsat nysoven går det nog bra.

  Lycka till!

 3. Jessica

  När c skulle ha pass fick vi en nalle att hålla bakom kameran och som han fick sen. Det var jättesmidigt 🙂

 4. Carina H

  Tar man inte kort i samband med ansökan om pass på polisen i dagsläget.eller ska det vara det gamla stuket med en bok?
  gjorde själv nyss ett nationellt ID KORT och allt gjordes på polisen.

 5. Rebecka

  Vi gjorde nyligen pass till sonen som då var ca 4 månader. Han fick sitta i en Bumbo-stol på en hög pall och så fick jag leka med nycklar bakom kameran så han skulle kolla åt rätt håll. Var klart på några minuter, otroligt smidigt!

 6. Stina

  Alltså Angelica lyser! Så vacker! Och klänningen … Ge. Mig. En. Sådan. Tack … Orkar inte ens titta på bilden igen! 😉 * Lufsar runt i mjukisar *

 7. Elin

  Min erfarenhet är att dom som gör det är otroligt duktiga. De brukar ha lite leksaker på pinne mm att locka med . Om ni bokar tid innan brukar de se till att det finns lite extra tid om det är barn inblandade. Sen är väl mätt och pigg alltid ett vinnande koncept . Lycka till!