Angelica Lagergren

Familjesemester till Mallorca

Jag längtar så otroligt mycket efter semester nu. Efter sol, värme, stränder och sena kvällar. I veckan bokade vi en vecka till Mallorca tillsammans med våra vänner Annika och Fredrik och deras son Frans. Förra sommaren var vi tillsammans nere i Falsterbo och vår plan för i år var att åka till Gotland. När vi började leta boende där insåg vi att vi var sent ute och de ställena där vi ville bo var fullbokade. Vi fick tänka om! Vi letade hus att hyra i Italien eller Frankrike men priset drog iväg. Vi landade i att åka sex dagar till Mallorca.

falsterboJag med Philip i magen och bästa Annika.

IMG_2847_Kopie Här ska vi bo i juli när vi åker till Mallis. Jag har inte varit på Mallorca sen jag var typ 12 år så det ska bli roligt att åka dit igen, nu med egna barn. Vi åker till min moster i Grekland i maj, eller vi ska bo på grannön Kos, men det blir spännande att se hur det är att åka på solsemester med barn. Jag förstår att det inte kommer bli lugn och ro… det lär bli en hel del springande och väldigt lite solande. Men jag hoppas få några fräknar på min nos i alla fall!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cajsa

    Vi har ett hus i träkumla (8 km söder om Visby) som vi hyr ut på sommaren och det har precis blivit avbokat 1 vecka!
    Kue.se 🙂

  2. Angelica

    Vi sitter också o kollar på semester till Mallis (har inte heller varit där sen jag var typ 10) o vill gärna se Palma också men kanske inte bo just i Palma, har också småbarn. Men har svårt att hitta ngt jag gillar det ni har valt såg fint ut vad heter det? 🙂 kram