Angelica Lagergren

Ida Sjöstedt i samarbete med ellos

Det här inlägget är ett samarbete med Ellos

Som många av er läsare vet designade Ida Sjöstedt min bröllopsklänning och jag tycker att Idas kreationer är magiska. Hon gör just nu ett samarbete med Ellos vilket gör att det går att komma över hennes plagg till ett överkomligt pris. Superbra tycker jag! Något annat som är grymt är att kläderna går upp till storlek 52, se Idas citat här nedan.

idaJag har valt ut mina 5 favoriter som hon har gjort i samarbete med Ellos. De där pumpsen skulle gärna få flytta in i min garderob, de ser ut att vara i exakt lagom höjd för mig att kunna gå i.

ellosidasjostedt1. Två-i-en-klänning, 999 kr 2. Väska i kuvertmodell, 599 kr 3. Doftljus summer rose, 299 kr 4. Pumps design Ida Sjöstedt, 599 kr 5. Klockad trenchcoat, 1799 kr 

Trenchcoaten har jag själv beställt, fast en svart. Den kommer senare i veckan, jag visar den så fort den kommer.

idaelloslagergren// Doftljus Ida Sjöstedt, 299 kr // Bricka Ida, 599 kr //

Jag har doftljuset hemma och den fantastiska brickan. Jag älskar ju mässing och det kan i ärlighetens namn aldrig bli för mycket av det här hemma. Ett doftljus tycker jag är en lyxig och härlig present att ge bort, kanske till någon som fyller år eller om du ska på middag, det är bättre än blommor tycker jag!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karo

    Hej! För ett tag sedan hade ni skrivit om att det kommer ett inlägg om hur mycket Alice får titta på tv, ipad och telefon. Jag hoppas att ni kan skriva om det snart, för jag har en jämngammal son och vet ibland inte hur jag ska begränsa skärmtiden.

    1. Elin

      Orka ”begränsa”. Du känner väl ditt barn? Du känner väl om det är läge? Om ni tre dagar i rad bara suttit framför tvn, ipaden eller telefonen – ja då kanske det är läge med en skogspromenad, ett besök på bibblan, öppna förskolan eller en tv–fri dag med endast lek? Förlåt, försöker att inte va dryg här, men behöver du verkligen fråga nån bloggare hur dom gör för att ”göra rätt”? Känn efter vars dina gränser går och följ din magkänsla. Om den pekar på 0 eller 3 timmar per dag, skit the fuck samma, så länge du känner att ditt barn inte tar skada av det. Och tro mig, det hade du märkt.

      1. Karo

        Du missförstod verkligen min kommentar. Jag behöver absolut inte läsa om hur andra gör för att själv göra rätt. Jag går alltid efter magkänslan, vi brukar allt som allt ha 30 minuters skärmtid, ibland mindre. Min son frågar ofta efter det dock, men eftersom jag är hemma och kan ge honom min fulla uppmärksamhet så tycker jag inte att det är nödvändigt att ha tv:n på bara för att. Jag tycker bara att det är intressant att läsa om hur andra gör och jag tycker verkligen man kan få så bra tips ibland som man själv inte har tänkt på kanske.