Angelica Lagergren

Gunga, äta bullar och vattenlek

TUSEN tack för alla era fina kommentarer, mail och egna blogginlägg om ämnet egentid. Ni är bäst! <3 Stefan har skrivit ett inlägg med sina tankar kring det här som kommer upp i helgen. Nu släpper jag det och går vidare. Jag önskar att jag inte tog åt mig när folk skriver elaka saker, men det gör jag. Jag blir ledsen. Vissa tycker att jag överreagerar, men det är sån jag är som person. Känslig. Men jag ska inte älta detta, jag lämnar det bakom mig istället.

angelicalagergrenFoto Malin B Schmid 

Min mamma kom hit och lekte med barnen efter förskolan. Hon tog med sig både Philip och Alice till lekparken och jag stannade hemma och städade. Det går mycket fortare att dammsuga när det inte är en liten tjej som jagar dammsugaren… När de kom tillbaka åt vi bullar och lekte med vatten tills det började regna ute. Nu har Stefan kommit hem och vi ska äta korvgryta med ris. Mums! Sen ska Stefan iväg och golfträna inomhus inför helgens riktiga golfspel.

944870_1031423813560284_1447640122702712427_n

Jag är så sugen på en mcflurry men igår när Stefan svängde förbi var glassmaskinen trasig… Hoppas att den är hel idag när han är klar med golfandet för suget har inte släppt. Mjukglass är sjukt gott tycker jag!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vb

    Tråkigt med elaka kommentarer, men jag tycker att du är en ashärlig mamma.

    Btw, älskar Tvillingpodden!

  2. Caroline

    Jag hade samma problem med min lilla kille, kunde inte städa utan att han slet i dammsugaren. Min tips är att skaffa en leksaksdammsugare till Alice. Vi fick en av grannen och nu dammsuger han glatt bredvid mig. Ibland tar han tom fram den själv, och tvingar även mig att dammsuga 🙂

  3. Ulrika

    Haha bor också i Åkersberga och är gravid i vecka 26 och var så sugen på en mcflurry i går också och så var den trasig 🙁 blev så ledsen!!