Angelica Lagergren

Clarion Signs pool på taket

Vi var inbjudna till en presslunch på Clarion Sign som Nivea höll i. Vi fick äta sushi, testa deras nyheter i form av en fotbehandling och sen badade vi i poolen. Otroligt lyxig och avkopplande eftermiddag med tvilling!

clarionsignVi var inne i en av sviterna på hotellet, där Jessica och Ibbe tydligen bott en gång. Den gången trodde Jessica att Ibbe skulle fria för allt var upplagt för det. Han hade köpt rosor, bubbel och överraskade henne med en hotellnatt. Den kvällen satt jag som på nålar och väntade på att Jessica skulle höra av sig och säga att de var förlovade men icke. Inget frieri då, det kom senare.

muffinslagergren

angelicalagergrennivea

nyheterniveaEfter presentationen av produkterna fick vi byta om till morgonrock och gå och bada. Niveas nya Silk mousse som kommer i butik i maj kommer definitivt att bli en ny favorit i duschen. Otroligt härligt skum!twins

Att hänga med den här galningen är liksom aldrig tråkigt. Jag är otroligt glad att vi har varandra, varje dag, livet ut.

tvillingarnalagergrenclarionLite klassiskt tantsim blev det i poolen uppe på taket på hotellet. Även om det var 9 grader i luften och 34 grader i vattnet var det svinkallt när man skulle upp igen.

clarionsignpool

Nu ska jag göra en stor kopp te och titta på Parneviks i soffan med Stefan. Båda barnen har somnat, jag lyckades natta Alice för en gångs skull. Oftast går inte det för hon vill liksom ligga och prata och leka med mig… När Stefan nattar henne dricker hon upp sin mjölk och somnar nästan på en gång, det gjorde hon med mig idag också. Jag låg kvar lite extra bara för att lyssna på hennes andetag. Livets absolut bästa ljud.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.