Angelica Lagergren

Sex under småbarnsåren

Nu finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden uppe på itunes, acast eller i din poddapp. Den här veckans avsnitt sponsras av RFSU och det är vi väldigt glada och stolta över. På torsdag håller LOPPI och RFSU i en lunch som handlar om sex under småbarnsåren och jag och Jessica kommer att vara på plats för att sända via appen Periscope. Så gå in och följ ”Loppisverige” där så kan ni följa med live kl 11:45 nu på torsdag. Vanja Wikström och Manne Forssberg kommer att leda en panel och det ska bli så kul att äntligen träffa Vanja. Vi har pratat om att ses länge men det har inte blivit av.

Psst! Ni får gärna gå in på Finest.se och rösta på oss i Finest Awards. Tvillingpodden är nominerad till Årets podcast och Herr och Fru Lagergren till Årets personliga blogg. Det skulle betyda så mycket om du röstade på oss! Det går att rösta en gång om dagen. <3 

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda Ten Napel

    Vill självklart rösta på er! Men när jag ska rösta så måste jag skriva in min mailadress och när jag gör det står det att jag ska skriva in en giltig mailadress. Vet du varför det står så? Varför min mail inte är giltig?