Angelica Lagergren

5 fredagsfavoriter – från Ellos

Det här inlägget är ett samarbete med Ellos 

Jag vill som vanligt ge er mina fredagsfavoriter från Ellos. Den här veckan är det kläder till lille Philip som står i fokus. Morgonrocken tar det nog ett tag innan han växer i, men jag tycker att den är så söt. Tänk hela familjen i morgonrock vid frukosten på helgerna, så mysigt. Jag vill dessutom att hela familjen ska ha varsin ljusblå skjorta nu i vår, det är så himla snyggt. Jag använder skjorta till vardags men till barnen får det bli mer ett festplagg.

femfredagstillphilip

1. Morgonrock i mjuk fleece, 279 kr 2. Skjorta, 199 kr 3. Randig t-shirt, 129 kr
4. Jeans i sweatshirtkvalitet, 129 kr 5. Sweatshirt, 199 kr 

philiplagergren

dregglisDregglisar 3-pack, 99 kr

Det går åt en hel del dregglisar per dag här hemma. Jag har länge tänkt att det är tänder på G, att det är därför det kommer så mycket dregel, men icke. Inga riskorn syns till eller känns. För att slippa byta bodys eller tröjor hela tiden använder vi olika dregglisar. De här med giraffer är gulliga tycker jag!

Psst… Just nu får du även 25% rabatt på barnkläder och barnskor ur Ellos egna kollektion. Ange rabattkoden: 335715 i kassan och klicka HÄR. Gäller t.o.m. 20/3-16.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Vad innebär ett samarbete med Ellos? Får du kläderna du bloggar om? Eller får du betalt i pengar? Nyfiken hur det funkar i bloggvärlden!