Angelica Lagergren

Ellos <3 Sarah Jessica Parker

Det här inlägget är ett samarbete med Ellos

nyc

Jag har älskat SATC sen första gången det visades på tv och Carrie var och är min favoritkaraktär i serien. Jag blev superglad av att se henne i Ellos nya kampanj! Jag har dessutom nu i veckan bokat en höst-weekend till New York med några kompisar. Vi som bokade resan bestämde att vi ska ha en heldag där vi kollar på massa Sex and the city-avsnitt, dricker cosmopolitans och planerar vad vi ska göra på resan. Längtar!

sarahjessicaparker1

 

1. Klänning, 499 kr 2. JeansThea Slim, 399 kr 3. Skjorta, 249 kr 4. Sandalett, 399 kr
5. Panamahatt, 199 kr  

Psst… Just nu får du även 25% rabatt på barnkläder och barnskor ur Ellos egna kollektion. Ange rabattkoden: 335715 i kassan och klicka HÄR. Gäller t.o.m. 20/3-16.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Älskar med den serien men ja e tvärtom, ja kan nästan ibland känna ett ”hat” mot carrie:p ja älskar Miranda o Samantha:) tycker carrie alltid gör sig till ett offer o allt ska alltid handla om henne, o hon får va otrogen o bete sig som ett svin men nåde om någon inte gör som hon vill:p

  2. Susanne

    Vet inte om det finns kvar men det har funnits en guidad Sex and the city tur i New York där man åker till flera platser i serien. Kul sak att göra med dina kompisar tänker jag om de också gillar SATC!