Angelica Lagergren

Gott och nyttigt fröbröd

Om ni läser Jessicas blogg (vilket många av er gör va?) så har ni redan sett att vi var iväg på en lunch med Risenta idag. Det här inlägget är inte ett samarbete, sånt är vi alltid noga med att märka ut. Men vi får ibland kommentarer om att saker vi bloggar om är dold reklam, vi gillar många varumärken och vill kunna skriva inlägg om dessa utan att det är samarbeten där vi får betalt. Nu när vi får betalt står det alltid ”Det här inlägget är ett samarbete med XXX”.

Vi fick beställa ingredienser till våra mackor förra veckan och jag vill ha salmalax, wasabi, soya, avokado och majonäs. Det blev på riktigt drömgott!  IMG_4414Smörgåsen är ett fröbröd (en mix som går att köpa från Risenta). På är det ett tunt lager av majonäs som jag hade blandat ner wasabi och soya i. Ett salladsblad, några rosor av salmalax och lite avokado fick också plats på mackan. Jag toppade med att strössla på lite koriander och sesamfrön. DRÖMGOTT! Majonäsen fick jag lära mig att göra på Cook a long med Jennie Walldén för några år sen. Men då slog vi vår egen majonäs, nu tog jag en färdig och det går minst lika bra.

IMG_4428

Philip fick också hjälpa till. Tydligen ska man vika ner bärselen fram… stackars lilla ungen satt och slickade på tyget. Stefan visade mig hur man gör efter att han sett filmklipp från min Snapchat (frulagergren).

IMG_4411

Såhär satt Elsa och Philip när jag och Jessica åt lunch. Så praktiskt! Egentligen kan man ju byta till sittdelen nu när han är sex månader, men det fungerar så bra med liggdelen så jag tror vi väntar ett tag till.

IMG_4430

Efter lunchen åkte vi hem och hämtade Alice på förskolan och sen satte vi igång att baka eget bananbröd från Risenta. Det blev såhåå gott! Jag åt precis en skiva (ljummen) med bregott på. Mmmm mmm mm.

IMG_4434

Smaskigt bananbröd! Stefan blev helt lycklig över doften här hemma när han kom hem. Jag vill baka oftare, det är mysigt.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina - Familjeliv och vardagslyx

    Ser verkligen supergott ut! Ska kolla efter mixen när jag handlar ikväll. Då ska jag förresten köpa ingredienser till de koreanska pannkakorna. Längtar efter att testa dem. Älskar dessa mattips, man fastnar ju lätt i samma maträtter. Kram

  2. Sandra

    Heeeej,
    Vilket märke är det på din bärsele? Är du nöjd med den? Jag får så ont i ryggen av min :/ vill ha en som ger garanterat stöd för ryggen.

    1. Angelica Lagergren

      Vår kommer från Stokke. Jag har testat både den och en från baby björn, jag gillar Stokkes bäst. Det gör tyvärr ont i min rygg också om han sitter för länge, men någon timme här och där fungerar. 🙂 Kram A

    2. Petra

      Kolla hellre på märken som Manduca, Ergobaby, Tula och Lennylamb. De är garanterat ergonomiska för både bärare och barn, små som stora…..Babybjörn och Stokke fungerar när bebis är liten, typ nyfödd, men redan vid två-tre månader blir det snabbt obekvämt plus att snittytan för barnet börjar bli för liten, dvs tyget ger ej längre stöd knäveck till knäveck och då ramlar knäna ner och man går miste om den eftersökta grod/M-positionen.
      Även att tänka på att bära så att bebisen sitter framåt är också tyngre för bäraren då vikten fördelas på ett annat sätt än om man istället skulle bära bebis på ryggen el mage mot mage.
      Jag bär fortfarande min 2 åring på ryggen under mina PWs i en Lennylamb toddler sele…jag kan lätt knata i 1-2 timmar utan att få ont.

    3. Stefan Lagergren

      Hej Sandra,
      Det är Stokke MyCarrier. Jag gillar den för att den har en hel ryggdel till skillnad mot Babybjörn som vi också har haft. Den var dock betydligt lättare att knäppa.
      / Stefan

  3. Jennie

    Åååh vad mysigt! Älskar att baka bröd. Doften är så sååhåå god efteråt, mums! Vill också göra det oftare!

    ▪ jennize.bloggplatsen.se